-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Amestecati zeama de lamaie cu ulei de masine si nu va veti mai opri din consumul acestui preparat!


Publicitate

Acesta este un remediu excelent, folosit inca din cele mai vechi timpuri. Stiti ce poate face o lingura cu ulei de masline si lamaie pentru dumneavoastra? Pai sa incepem asa, este amestecul ideal pentru durerile de cap, constipatie, artrita, etc.

Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care acest remediu a devenit atat de popular in zilele noastre. Nu are efecte adverse si il puteti prepara chiar la dumneavoastra acasa.



Trebuie doar sa amestecati zeama de la 1 lamaie cu 1 lingura ulei de masline.

Iata cateva beneficii:


Beneficiile consumului zilnic 

• Lupta impotriva constipatiei

Acest amestec ajuta la lubrifierea mucoasei membranei intestinale, sustine functia mictionara si elimina toxinele din organism, imbunatatind in acelasi timp digestia.

• Cardioprotector eficient
Uleiul de masline este bogat in Omega-3, ajutand astfel la eliminarea colesterolului rau si la echilibrarea sistemului circulator. De asemenea, are proprietati antiinflamatorii si numeroase vitamine. Uleiul de masline este bogat in grasimi sanatoase!

• Sustine functiile ficatului
Atunci cand ne simtim balonati si obositi, putem consuma acest remediu, deoarece ajuta ficatul sa elimine toxinele mai usor!

• Trateaza durerile reumatice
O lingurita din acest amestec, dimineata, pe stomacul gol, va scapa de orice durere reumatica.
Luati acest remediu si viata dumneavoastra se va schimba in bine. O lingurita din acest preparat este suficienta pentru un miracol!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog