-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A venit momentul sa va predati in fata vietii?


Publicitate

Atunci cand se umple paharul, am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa accepti situatia. De cele mai multe ori credem ca trebuie sa ne luptam, ca trebuie sa demonstram ceea ce avem de demonstrat si sa facem lucrurile sa mearga, chiar daca ele nu vor merge niciodata.

Din pacate, lupta cu o problema nu inseamna si victorie, aceasta este legea atractiei.

Lupta cu o anumita situatie ne poate demoraliza...



Vi s-a intamplat sa fiti raniti intr-o astfel de situatie si totusi ati continuat sa luptati? Cum s-a remediat problema?

Ati fost vreodata cu adevarat suparat pe un prieten si in loc sa acceptati situatia ati insistat cu aceeasi problema? Ce s-a ales de acea relatie?

Uneori cel mai bun lucru pe care il putem face este sa renuntam la anumite situatii.

Cum ne predam intr-un mod echitabil?

Daca v-ati luptat cu o boala si v-a adus in punctul in care va simtiti frustrat, renuntati pentru moment la implicare.

Relaxati-va, luati totul cu calm, este tot ceea ce aveti de facut pentru moment.

Aveti probleme in casnicie? Acceptati-le pentru moment si le veti rezolva mai tarziu.

Acceptati problemele asa cum sunt, fara a judeca si fara a incerca in permanenta sa le rezolvati. Odata ce va veti linisti, veti putea vedea mai bine solutiile.

Daca simtiti ca situatia v-a scapat de sub control, nu va panicati, lupta poate uneori sa amplifice frica!

Predati-va si legea atractiei va merge mana in mana.

Legea atractiei este asemeni unui bulgar de zapada, care cade de pe un munte. Daca aveti o problema si o aprofundati, se va multiplica si va adauga peste multe alte probleme si ganduri. Putina gandire pozitiva nu strica!

Daca ati inceput sa judecati si sa procesati o anumita problema, pana la jumatate, va fi cu atat mai greu sa iesiti din ea. Duceti planul pe care il aveti, la bun final.

Lasati bulgarul de zapada sa cada de data aceasta

Relaxati-va si acceptati situatia. Asta va va permite sa eliberati de orice va tine in loc. Va veni un moment, in viitorul apropiat, cand indiferent de ce problema ati avea, aceasta se va rezolva! Nu faceti furtuna intr-un pahar cu apa si luati lucrurile cu calm.


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog