-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

4 Motive pentru care sunteti mereu balonat


Publicitate

Balonarea este o stare prin care am trecut si vom trece cu totii. De cele mai multe ori balonarea este asociata si cu retentia de apa, ne simtim membrele si fata umflate, stomacul greu si abia ca reusim sa ne miscam. Iar asta nu este totul.

Iata care este sursa acestei probleme.



1. Sensibilitatea alimentara

Daca aveti o sensibilitate la anumite alimente, precum lactatele, glutenul, ouale sau soia, veti avea aceste simptome mereu. Din cate am observat, excluderea acestor alimente poate indeparta definitiv aceste simptome. Cititi lista de ingrediente si veti observa ca aceste produse se gasesc adesea in produsele semipreparate. Inlocuiti glutenul cu quinoa, mei, amarant si hrisca. Inlocuiti lactatele cu lapte de migdale iar soia cu seminte de canepa sau chia. Veti observa diferenta imediat.

2. Blocajul limfatic

Sistemul limfatic este asemeni sistemului sanguin- singura exceptie este ca sistemul limfatic duce nutrientii catre organe si indeparteaza toxinele. Acest sistem se poate bloca in momentul in care consumam alimente responsabile cu formarea mucusului. Si lactatele, glutenul sau ouale sporesc blocajul renal. Daca optati pentru mai multe fructe si legume, veti observa ca balonarea dispare si va veti simti mult mai energic. Decongestionand sistemul limfatic, permitem limfei sa curete toxinele din organism.

3. Fructele la desert

Tort de ciocolata, nu? Este foarte gustos, insa baloneaza foarte tare. Fructele insa, ajuta la digerarea rapida, asa ca va recomandam sa le consumati inainte sau intre mese. Totusi, fructele nu trebuie consumate ca desert. Nu ma intelegeti gresit, ele sunt foarte sanatoase si pline de nutrienti, insa impreuna cu o masa copioasa pot fermenta. Le puteti consuma oricand, insa nu la desert.

4. Deshidratarea si retentia de apa

Probabil ca va ganditi ca daca veti consuma mai multa apa, va veti balona si mai tare. Nu este adevarat! Corpul va retine si mai multa apa daca suntem deshidratati. Consumati apa pura, pentru a evita aportul de clor si fluor. Puteti consuma si apa de cocos, aceasta este extrem de hranitoare si contine electroliti.

Infrangeti balonarea: beti apa cu patrunjel

Pe langa sfaturile de mai sus, va mai spunem un truc. Patrunjelul este diuretic, asa ca ajuta la curatarea si sustinerea activitatii rinichilor. Daca beti apa cu patrunjel, organismul va elimina in mod natural toxinele. Incercati si veti vedea imediat diferenta. In plus, este delicioasa! Amestecati doua cesti cu apa, cateva frunze de patrunjel, miere cruda, lime si capsuni. Alegeti produse organice!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog