-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Trăim într-o lume în care oamenii au uitat să-și folosească sufletul.


Publicitate

Trăim într-o lume în care oamenii au uitat să-și folosească sufletul..să zâmbească din inimă, să-și aleagă iubirea în funcție de ceea ce simt cu adevărat și nu în funcție de rațiune, să vorbească din inimă. Suntem defecți.Trăim pentru viitor și ne ascundem de trecut. Mințim ca să ne ascundem sentimentele și preferăm să lăsam aparențele să ne definească ca oameni.

Nu mai știm cum să luptăm pentru ceea ce vrem cu adevărat, să ținem strâns de ceea ce iubim sincer și să nu ne pese de părerile celorlalți.

Suntem judecați pentru ceea ce facem pentru că la rândul nostru judecăm...Suntem pierduți într-un spațiu al neantului. Azi suntem, mâine nu suntem.. Așa că de ce să nu trăim viața la maximum?! Să iubim, să râdem, să dăm frâu liber sentimentelor care ne sufocă trupul, să ne înconjurăm de pozitivitate și să lăsăm rațiunea deoparte?.. De ce? Pentru că suntem setați precum niște ceasuri deșteptătoare- să râdem doar la glume, să iubim doar dacă suntem iubiți,să țipăm când suntem enervați, să plângem când suntem supărați..toate aceste trăiri sunt manevrate de rațiune.

Inima este uitată într-un colț sfărâmat în stângăcia pieptului. Am uitat să ne ocupăm și de sentimentele infime..să le trăim cu aceeași intensitate cum sunt trăite ura, invidia, răutatea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog