-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Steve Jobs: Ascultati vorbele unui om, care avea totul dar a pierdut esentialul!


Publicitate

Steve Jobs: Ultimele cuvinte

Am ajuns pe culmile succesului in lumea afacerilor.

In ochii altora, viata mea este un simbol al succesului.

Cu toate acestea, pe langa munca mea, nu prea am multe motive de bucurie. Pana la urma, averea este doar o “etapa” de viata cu care sunt obisnuit.

In aceste momente, zacand pe patul de spital, filmul vietii mele mi se deruleaza prin fata ochilor, realizez ca toata recunostinta, laudele si bogatia, de care m-am bucurat, palesc in fata mortii.

In intuneric, in timp ce privesc luminile verzi de la aparatele, care ma tin in viata, aud sunetele lor mecanice si sacadate, simtind respiratia lui Dumnezeu venind spre mine.

Acum, cand stiu ca am facut bani cat pentru trei generatii, ar trebui sa ne concentram pe alte aspecte ale vietii, care nu au legatura cu averea.

Trebuie sa fie ceva mai important de atat:

Sa fie oare relatiile… sa fie arta, sa fie un vis neimplinit din tinerete…

Alergatura continua dupa bani, transforma o persoana normala in una ciudata, asemeni mie.

Dumnezeu ne-a lasat simțurile pentru a intelege dragostea celor din jur, nu iluziile false aduse de averi.

Toti banii din viata mea, nu ii pot lua cu mine in mormant. Tot ce pot lua sunt amintirile rezultatul iubirii. scăldate în iubirea dată și primită.

Acestea sunt adevaratele bogatii care te vor urma, iti vor lumina calea si iti vor da puterea sa mergi mai departe.

Dragostea poate calatorii mii de kilometrii. Viata nu are limite. Mergi unde vrei sa mergi. Atinge culmile, pe care vrei sa le atingi. Totul sta in inima si mainile tale.

Care este cel mai costisitor pat din lume? „Cel din spital”

Poti sa angajezi pe cineva sa conduca masina in locul tau, pentru ca ai bani, dar nu poti plati pe nimeni sa indure boala in locul tau.

Lucrurile materiale pierdute mai pot fi recuperate, dar un singur lucru nu poate fi recuperat : viata.

Atunci cand o persoana intra in sala de operatie, realizeaza ca exista o carte pe care nu a terminat-o de citit – “Cartea unei vieti sanatoase”.

Indiferent de etapa vietii in care te afli, va veni o zi in care va trebui sa infrunti greutatea cortinelor care incheie spectacolul.

Pune pret pe dragostea pentru familia ta, iubeste-ti prietenii.

Poarta-te frumos cu tine si pretuieste-i pe cei din jur.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog