-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sfaturi de la experti pentru a intari parul!


Publicitate

Parul subtire poate fi rezultatul mai multor motive, de la malnutritie, pana la distrugere chimica. Aceasta problema este extrem de vizibila si se simte cu usurinta atunci cand atingem parul. Chiar si un om simplu poate spune daca parul este fragil sau casant. Chiar daca se spune „parul e par” poate fi tuns, cu siguranta va doriti sa aveti un par minunat si sanatos. Uneori, parul poate fi cartea noastra de vizita, asa ca daca nu vreti sa optati pentru o tunsoare, urmati sfaturile de mai jos si veti avea un par mai sanatos ca niciodata. 



Diagnostic

Daca parul are un aspect subtire, cade si este casant, cu siguranta aveti parul degradat. Unele persoane se confrunta chiar si cu un par extrem de uscat sau varfuri despicate, reprezentand de asemenea semne ale parului degradat. Aceasta problema poate fi rezultatul unui dezechilibru hormonal, o mostenire de familie, un tratament, o infectie, etc. Daca va cad in jur de 150 de fire pe zi, este normal, insa daca incepe sa cada din ce in ce mai mult, atunci parul incepe sa devina sensibil.

Iata ce aveti de facut!

1. Achizitionati produsul corect!

Parul degradat este foarte fragil si multe sampoane ii pot face chiar mai mult rau. Sunt produse care fac mai mult rau decat bine, asa ca va recomandam sa folositi sampoane de matifiere, balsamuri naturale si in general produse pe baza de aminoacizi, proteine si keratina.

2. Nu va spalati prea des pe cap

Daca sunteti genul de persoana care pur si simplu nu poate sta o zi fara sa se spele pe cap, atunci poate ca aceasta este principalul factor a parului fragil. Cu cat samponam mai des parul, cu atat indepartam mai mult uleiurile de pe firul de par, ducand la degradarea lui. Scalpul nostru produce uleiuri, intr-un mod natural, ajutand la tratarea parului. Daca totusi aveti un par gras, va recomandam sa cumparati un sampon uscat bun si sa renuntati la samponarea zilnica!

3. Mai mult balsam

Deci, trebuie sa ne spalam mai putin si sa folosim mai mult balsam, pentru a scapa de degradare. Balsamurile sunt produse ce matifiaza parul, existand pe piata si balsamuri care intaresc fibra capilara. Daca aveti parul degradat, asigurati-va ca folositi balsam la fiecare samponare. Mastile pe baza de proteina, sunt de asemenea importante pentru obtinerea unui par sanatos.

4. Nu mai folositi produse chimice

Vopseaua, produsele de indreptare, placile, ondulatoarele, etc. nu fac decat sa degradeze parul. Daca v-ati vopsit parul de curand si continuati sa il supuneti la temperaturi mari, pentru a-l coafa, veti vedea cum in doar cateva zile se va degrada cumplit. Incercati sa nu fortati firul de par.

Cu totii ne dorim sa avem un par sanatos, poate ca aceste sfaturi va vor ajuta sa transformati visul acesta in realitate!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog