-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acesta este adevarul despre cancerul tiroidian.


Publicitate

De ce din ce in ce mai multe femei sufera de boli ale glandei tiroide.

In anul 2016, Institutul National de Oncologie, estima descoperirea a 64,300 de cazuri noi de cancer. Cu siguranta si dumneavoastra cunoasteti persoane, care sufera de boli ale tiroidei sau chiar de cancer, de fapt, daca cititi acest articol cu siguranta sunteti interesat de subiect.

Va rog, cititi articolul pe indelete si distribuiti-l!

Expertii nu stiu cu exactitate ce anume determina aparitia cancerului tiroidian, insa ca orice alt tip de cancer, putem spune ca ADN-ul celulelor joaca un rol important. Aceste schimbari de ADN, pot include modificari inerente, odata cu inaintarea in varsta. Insa ce inseamna asta si de ce sunt din ce in ce mai multi adolescenti si tineri diagnosticati cu cancer tiroidian?

ADN-ul ne este dat de parinti si aceste gene pot fi „curatate” mai ales daca ducem un stil de viata sanatos, fara stres. In meseria mea, am observat ca gena, este principala raspunzatoare pentru aparitia acestor dereglari ale tiroidei.

Conform medicului Raphael Kellman, fondatorul Centrului Kellman, bolile tiroidiene si microbiene, sunt strans legate intre ele si luate impreuna, pot provoca o reactie ciclica.

Acesta poate fi motivul pentru care va simtiti rau, chiar daca luati medicatie pentru tratarea bolilor tiroidiene. Daca microbiomul nu este tratat corespunzator, simptomele tiroidiene continua sa persiste si in cazul in care sistemul imunitar a suferit o trauma, celulele canceroase incep sa isi faca simtita prezenta.

In medicina functionala, subiectul principal il reprezinta tratarea si echilibrarea bacteriilor din intestin. Exista trilioane de bacterii in corpul nostru, iar cea mai mare concentratie se afla in intestine, unde este prezent si 70% din sistemul imunitar.

In termeni clari, in momentul in care bacteriile producatoare de microbiom sunt sanatoase, asa suntem si noi. Dezechilibreul bacteriilor, poate duce la afectiuni ale sistemului imunitar si chiar la aparitia cancerului.

Deci, cum se produce dezechilibrul?

Majoritatea dintre noi am luat antibiotice in copilarie, de cele mai multe ori fara probiotice. Supra tratarea cu antibiotice, distruge flora microbiana iar utilizarea de cosmetice, pesicide sau metale grele, ingreuneaza si mai tare situatia.

Tot ceea ce punem pe si in organismul nostru, ne afecteaza intr-un fel sau altul organismul. Dietele nesanatoase, operatiile, alimentatia, glutenul, pesticidele, etc. determina aparitia marcilor patogene, avand efect asupra intregului organism.

Exista 2 motive principale pentru care din ce in ce mai multi oameni, mai ales femei, sunt diagnosticati cu boli ale glandei tiroide.

In primul rand, organismul nostru nu are echilibru. Suntem loviti de atat de multe chimicale si toxine, incat organismul nostru nu mai rezista.

Parabenii, carcinogenii si metalele grele, ne bombardeaza organismul si imunitatea iar sistemul limfatic si imunitar cedeaza.
Daca adaugam oboseala si stresul, pachetul este complet! In topul cauzelor principale ale stresului este incercarea de a fi cat mai buni, dupa care urmeaza alimentatia nesanatoasa si automat digestia necorespunzatoare. Hormonii ne sunt afectati si de anticonceptionalele, administrate ani la randul.

Tiroida este punctul de control al organismului, iar in momentul in care suntem stresati, nu mancam corespunzator si nu ne odihnim, aceasta cedeaza, creandu-se dezechilibrul.

Al doilea motiv, este posibil sa nu va fi fost prezentat de catre medicul dumneavoastra! Foarte multi oameni se tem sa isi exprime nevoile si dorintele, se simt nefericiti si nu isi gasesc implinirea sub nicio forma.

Ce legatura are cu tiroida?

Am observat, printre cazurile mele, ca foarte multe femei incep sa aiba probleme tiroidiene, dupa o perioada de suferinta si de incarcare emotionala. Am vazut femei abuzate fizic si psihic, tratandu-se singure, adica inchizandu-se in ele, fiindu-le frica sa exprime ceea ce traiau.

Dumneavoastra treceti prin astfel de lucruri? S-a imbunatatit starea dumneavoastra prin alimentatie, schimbari ale stilului de viata si medicamentatie, insa nu va simtiti recuperat 100%? Ati depistat care sunt cauzele pentru care nu va puteti exprima asa cum va doriti? Va simtiti rusinat sau criticat? Le permiteti celorlalti sa ia decizii in numele dumneavoastra?

Daca ascultam cu atentie, organismul nostru ne spune de fiecare data cand are o problema, trebuie doar sa invatam sa percepem acea problema. Daca ne dorim sa fim sanatosi, a venit momentul sa ne ascultam pe noi!

Starea emotionala, cu siguranta ajuta la vindecarea fiecarei celule din organism. Cercetatorii au descoperit modalitatea prin care antecesorii nostri taratu bolile. Chinezii, de exemplu, se concentrau pe relatia emotionala, avand succes in tratarea mai multor boli! Yoga sau meditatia ne poate ajuta de asemenea, sa scapam de problemele si incarcarile psihice.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog