-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

S-a spalat pe fata cu asta si si-a uimit sotia!


Publicitate

Un articol de Maria

In fiecare zi, pielea noastra are de suferit, deoarece o expunem la diversi factori. In acest articol, va prezentam o modalitate de reintinerire a tenului, printr-o simpla spalare. Trebuie, in primul rand, sa stiti ca pentru a mentine sanatatea pielii, este necesar sa va spalati fata atat dimineata, cat si seara.

Astfel pielea va ramane curata si hidratata, eliminand in acelasi timp sebumul.



Puteti gasi produse de curatare a tenului, in orice magazin, insa acestea sunt de cele mai multe ori ineficiente si pot duce chiar la lezarea pielii.

De aceea am hotarat sa va prezentam o metoda sigura, naturala si extrem de eficienta, ce promite sa va scape de problemele tenului, ajungand chiar sa aratati mai tineri.

Acest remediu va scapa de pete, cicatrici si acnee.

Cum probabil stiti deja, bicarbonatul de sodiu este intrebuintat in foarte multe situatii: pentru albirea dintilor, pentru exfoliere, pentru echilibrarea pH-ului. Uleiul de cocos hidrateaza si vindeca.

Pentru a va bucura de proprietatile curative ale acestor doua ingrediente, nu trebuie decat sa le amestecati.

Cum se foloseste amestecul?

Inainte de preparare, trebuie sa stiti cantitatile, iar acestea variaza in functie de tipul tenului. De exemplu, daca aveti un ten gras, folositi 1 lingura ulei de cocos amestecat cu 1 lingura bicarbonat de sodiu.

Daca aveti tenul uscat, amestecati 1 lingura ulei de cocos cu jumatate de lingura de bicarbonat. Puteti sa va jucati cu gramajele, mai tarziu, in functie de rezultat.

Aplicati 1 data pe saptamana, insa daca aveti un ten excesiv de gras, puteti aplica de 2 ori pe saptamana.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog