-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 Produse care duc la aparitia cancerului


Publicitate

Un articol de Maria

Cel mai mare organ este pielea. Tot ceea ce punem pe piele, este absorbit in sange. Persoanele care consuma alimente organice, se bucura de beneficii pentru intregul organism, inclusiv pentru aspectul pielii.

Peste 10,000 de ingrediente sunt garantate pentru utilizare personala. O femeie consuma in medie 515 din ele, intr-o singura zi, insa vestea proasta este ca peste 90% din produse nu sunt testate si astfel nu sunt sigure, putand duce la aparitia cancerului sau al mutatiilor genetice.

Un articol de presa, din anul 2002, amintea „ Oamenii de stiinta au confirmat, cosmeticele sunt direct raspunzatoare cu aparitia cancerului!”



Crema de plaja

Oamenii folosesc creme de plaja, pentru a se proteja de razele UV. In jur d 70% dintre femei aplica aceasta crema si sub machiaj, insa cremele de protectie care contin Retinil Palmitate, pot chiar creste riscul aparitiei leziunilor tumorale. Cel mai des produs chimic, utilizat in crema de plaja este oxibenzone, responsabil cu aparitia dezechilibrului hormonal. Trebuie sa aveti mare grija atunci cand cumparati crema de plaja!

Solutia: Va recomandam sa folositi creme de plaja fara zinc, precum cele naturiste! Nu folositi spraiurile pentru plaja!

Produse de hidratare

Unele studii arata faptul ca produsele hidratante precum Vanicream, Dermovan, Dermabase si Eucerin pot creste riscul aparitiei cancerului. Uleiurile minerale sunt si ele responsabile cu aparitia unui numar de 23 de boli! Ingredientele precum arsenic sau ulei mineral, ce fac parte din cremele de hidratare, se afla in stransa legatura cu aparitia cancerului.

Solutia: si pielea noastra se hraneste! Este important cu ce alegem sa o hranim. Puteti opta pentru uleiul de cocos presat la rece!

Deodorantele

Deodorantele contin numeroase chimicale daunatoare precum aluminiu, petrol sau parabeni, ce pot dezvilta toxine in zone precum sani sau axila. Deodorantele pot afecta sistemul nervos central, glandele endocrine si metabolismul. Toti compusii sai pot provoca aparitia cancerului.

Solutia: Preparati-va propriul deodorant prin amestecarea uleiurilor esentiale cu bicarbonat de sodiu.

Peroxidul de benzen

Persoanele cu acnee si ten gras, folosesc acest produs, insa se supun unui mare risc de aparitie a melanomului. Tumorile pielii se dezvolta din cauza peroxidului, radicalilor liberi si compusilor lor.

Solutia: tratati tenul cu ulei din morcov organic sau ulei esential de lamaie. Acestea sunt naturale si mai putin toxice.

Creme pentru albirea pielii

Aceste creme contin mercur in exces si se folosesc pentru hiper-pigmentare, insa sunt toxice si nu s-au dovedit eficiente pe termen lung.

Solutia: mergeti la un peeling cu diamante.

Pudra de talc

Ingredientul principal al acestei pudre este silicatul de magneziu, raspunzator cu aparitia cancerului ovarian.

Solutia: preparati un amestec de ¼ ceasca amidon din radacina de kuzu si 1/3 ceasca faina din orez, la care adaugati 7 picaturi ulei esential de lavanda.

Rimelul

Unele rimeluri au un miros urat deoarece contin chimicale toxice, cauzatoare de cancer. Rimelurile contin, in general, polimeri toxici, petroleum, aluminiu, arome si parabeni, ce accelereaza procesul de imbatranire.

Solutia: cea mai buna solutie este sa cumparati un rimel organic, precum Nvey Eco Organic Mascara. Nu mai folositi rimelul dupa 6 luni de la deschidere.

Spraiul de par

Anumite spraiuri pentru par, cresc riscul aparitiei cancerului, deoarece contin formaldehide, alcool nediluat si propilena. Utilizarea acestui produs poate duce la lezarea plamanilor.

Solutia: puteti folosi balsamul din nutrienti, nu este sprai dar este organic.

Pasta de dinti

Pasta de dinti contine coloranti, propilen, fluorid si sulfat de sodiu. Toate aceste ingrediente au fost strans legate de aparitia cancerului.

Solutia: cumparati pasta fara fluor!

Rujul

Revlon are o linie de rujuri intitulata “Kisses for the Cure”, ce sustine cumpararea acestora pentru a strange fonduri in vederea tratarii cancerului de san. Nimic mai ironic, deoarece ingredientele rujurilor sunt formaldehide, parabeni, etc. toate fiind extrem de toxice.

Solutia: cumparati rujuri organice.

Concluzia

Atunci cand cumparati cosmetice, aveti grija ca acestea sa nu va puna viata in pericol! Cititi etichetele si optati pentru produse organice!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog