-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Medicii au confirmat: ceapa rosie trateaza tiroida!


Publicitate

Peste 200 milioane de oameni, din intreaga lume, sufera de boli ale glandelor tiroide. Exista foarte multe tratamente pentru bolile tiroidiene. Netratate, aceste boli pot duce la complicatii majore. Din acest motiv, am hotarat sa va prezentam un nou tratament.

Un medic din St. Petersburg, pe nume Igor Knjazkin, a prescris tratamentul pentru glanda tiroida, in care ingredientul esential este ceapa roie.


Ceapa rosie are foarte multe proprietati: antiinflamatorii, anti fungice si poate chiar sa lupte cu celulele canceroase. In plus, este bogata in Vitamina C, K si B6, magneziu si fosfor.

Curata pielea, distruge bacteriile si trateaza tiroida.

Tratamentul de mai jos intensifica buna functionare a glandei tiroide.

Remediu

Conform recomandarilor medicului, taiati ceapa rosie, pe jumatate (pentru ca zeama sa curga din ambele jumatati), seara, inainte sa mergeti la culcare.

Folositi jumatatile pentru a va masa gatul, cu miscari circulare in zona glandei tiroide.

Mergeti la culcare fara sa va spalati gatul, astfel incat sucul sa isi faca efectul peste noapte. Sucul de ceapa, stimuleaza in mod natural functionarea tiroidei.

Este bine cunoscut faptul ca ceapa curata pielea, omoara bacteriile iar acidul fosforic face minuni.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog