-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

SUNT SAU NU DAUNATOARE ORGANISMELE CARE NE PANDESC DUPA SALTEA?


Publicitate

Surprinzator sau nu, saltelele si pernele folosite sunt populate de peste 1,5 milioane de acarieni, iar aranjatul patului in fiecare zi nu face altceva decat sa inmulteasca aceste insecte microscopice.



Acarienii prafului sunt organisme microscopice care traiesc in fibrele tesaturilor saltelelor, pernelor, cearsafurilor si paturilor. Se hranesc cu reziduuri de piele si transpiratie si se inmultesc foarte repede, iar materiile lor fecale provoaca tot felul de reactii alergice si crize de astm. La inhalarea sau intrarea lor in contact cu pielea, proteinele din deseurile lasate de acarieni declanseaza reactii imunitare care presupun eliberarea de anticorpi. Atunci cand anticorpii produsi de organism depasesc un anumit prag, in corp se elibereaza histamina, care genereaza simptome alergice.

Histamina provoaca edeme si inrosirea tegumentelor, precum si alte simptome specifice alergiilor:

  • Probleme respiratorii
  • Mancarime
  • Tuse
  • Stranut
  • Febra
  • Rinoree

Multe persoane sunt sensibile la acarieni si, implicit, la problemele cauzate de intrarea in contact cu deseurile acestora.

Ca sa iti protejezi sanatatea si sa tii sub control alergiile, este important sa inveti sa scapi de acarieni, dar, din fericire, solutia propusa de noi este pe cat de simpla pe atat de eficienta!

Ce presupune? Pe scurt, sa nu te mai grabesti sa faci patul dimineata! Lasa patul ravasit cand te trezesti, deschide fereastra ca sa ventilezi bine incaperea si continua-ti rutina de dimineata. Acarienii prefera umezeala si nu pot supravietui la aer curat si lumina solara directa. In plus, ai grija sa inlocuiesti asternuturile si fetele de perna cel putin o data la doua saptamani. O data pe luna, se recomanda si sa perii salteaua cu putina solutie de sare si bicarbonat de sodiu.

Important: Nu mai merge la culcare cu parul ud!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog