-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu mai cumpara servetele umede pentru bebelusi!


Publicitate

Chiar si asa-zisele servetele umede „naturale” pot contine chimicale.

Lista ingredientelor de pe etichetele majoritatii produselor de acest fel este de regula scrisa cu caractere microscopice, indescifrabile sau in araba: in afara de apa, cu greu mai poti deslusi si alte ingrediente folosite.



Exista un motiv pentru acest lucru: produsele folosesc chimicale.

Exemplu de retetar:

Apa, laureat fosfat de potasiu, glicerina, polisorbat 20, DMDM hidantoina, tetrasodiu EDTA, metilparaben, acid malic, extract de frunze de Aloe Barbadensis, extract de flori de Calendula officinalis, Extract de frunze de Camellia oleifera, extract de fructe de Cucumis sativus (castravete), retinil palmitat, acetat de tocoferil, Zea mays (porumb), ulei, fenoxietanol, butilparaben, etilparaben, propilparaben, isobutylparaben, parfum.

Ingredientele indescifrabile sunt de cele mai multe ori chimicalele ascunse.

Hidantoina DMDM este un conservant corelat chiar cu aparitia unor forme de cancer, in timp ce parfumurile artificiale sunt responsabile pentru multe tipuri de alergii.

Chiar si brandurile „naturale” folosesc pentru produsele lor ingrediente precum alcool benzilic, sorbat de potasiu si benzoat de sodiu. Desi aceste substante nu sunt considerate neaparat periculoase, problema este ca ele nu sunt nici pe departe naturale asa cum se face reclama!

Creeaza-ti propriile servetele umede!

Ca sa iti pui copilul la adapost de chimicalele periculoase si sa ii protejezi pielea sensibila, cel mai bine este sa iti confectionezi propriile servetele umede folosind ingrediente perfect naturale.

Ai nevoie de doar cateva ingrediente simple pe care cel mai probabil le ai deja in bucatarie.

Ingrediente:

  • O rola de prosoape de hartie de bucatarie (trei straturi);
  • 1 lingura de ulei de ulei sau de migdale;
  • 1 lingura de sapun lichid;
  • 1 lingura de gel de Aloe Vera;
  • 10 picaturi de ulei esential de lavanda sau de grepfrut;
  • 1 si ¼ cana de apa distilata.

Preparare:

Taie prosoapele de hartie in forma cutiei in care vei depozita in urma servetelele umede. Cel mai indicat este sa folosesti prosoape de hartie in trei sau patru straturi si sa cauti o cutie potrivita din carton cu capac (ca sa nu te complici, poti folosi o cutie de carton de la un set de servetele umede din comert).

Combina ingredientele de mai sus, inmoaie prosoapele in solutie timp de 10-15 minute, dupa care pune rola in cutia special prevazuta pentru depozitarea lor. Asta e tot.

Servetele din bumbac refolosibile

Ingredientele sunt aceleasi, doar ca de data aceasta trebuie sa mai adaugi si 1 lingura de otet de mere. Combina ingredientele active mentionate si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza lichidul pe servetelele din bumbac, dupa care asaza-le in cutie si foloseste-le la nevoie. Dupa folosire, spala-le si le poti utiliza din nou. Ecologic si sigur pentru sanatate!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog