-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum putem maximiza beneficiile cafelei


Publicitate

Cafeina este adesea asociata cu pozitivitatea, cum ar fi beneficiile ei in ceea ce priveste frumusetea sau sanatatea, insa datorita prelucrarii masive a cafelei, in ultimii ani, oamenii au inceput sa nu mai fie atat de increzatori in acest produs. Unii oameni au ajuns sa creada despre cafea, ca este direct raspunzatoare cu aparitia stresului, insomniilor sau problemelor de sanatate. Acest lucru nu este adevarat, iar cafeaua este recunoscuta inca din trecut, pentru puterile sale vindecatoare.

Cafeaua este o bautura puternica, care va poate aduce nenumarate beneficii, cum ar fi: scaderea colesterolului, detoxifiere, arderea grasimilor, etc. Va puteti bucura de toate aceste beneficii, urmand pasii de mai jos:

Consumati cafea cu 30 de minute inainte sau dupa intalniri sau prezentari

Organismul nostru este capabil sa absoarba doar jumatate din doza de cafeina, pe care o ingeram in decursul a 7 minute. Da, cafeaua este complet digerata abea dupa 30 de minute. Daca veti consuma cafeaua in intervalul precizat mai sus, va puteti concentra mai bine la sedinta sau va puteti relaxa dupa. Cafeina poate activa sistemul nervos, eliberand in acelasi timp noreprinefrina, un hormon de detensionare a stresului.

Cafeina poate creste rezistenta si poate intari muschii.

De aceea anumiti atleti, consuma cafea inainte de cursa. Va puteti bucura de beneficiile cafelei, daca veti consuma o cantitate mica sau moderata.

Nu beti cafea dupa-amiaza

Chiar daca sunteti genul de persoana, care bea cafea in orice moment al zilei, fara sa aiba vreo problema cu somnul, asta nu inseamna ca nu are niciun efect asupra organismului. Consumul de cafea dupa-amiaza va poate afecta somnul, creand obiceiuri nesanatoase. Cafeaua consumata in aceasta perioada din zi, poate duce inclusiv la aparitia cosmarurilor. Nu consumati cafea cu 6-8 ore inainte de culcare.

Persoanele neobisnuite cu consumul de cafeina, pot intampina simptome precum ameteala. De cele mai multe ori asta se intampla datorita tariei cafelei. Incercati sa consumati o cafea mai slaba.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.




Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog