-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Amestecati 1 lingura cu ulei de masline si zeama de la 1 lamaie! Veti folosi acest amestec pentru totdeauna.


Publicitate

Daca vi se intampla adesea sa va treziti extenuati, avem o solutie: un amestec natural din ulei de masline si lamaie! Acest preparat va detoxifica organismul!

Ambele ingrediente sunt utilizate pentru tratarea si prevenirea mai multor boli. Va recomandam consumul uleiului extra virgin si al lamailor organice. Uleiul extra virgin nu necesita aproape niciun tratament pe durata procesului de extractie, pastrandu-si aproape toti nutrientii. Acest preparat va poate ajuta in cazul:

1. Constipatiei

Un amestec din ulei de masline si lamaie este excelent pentru digestie, activand in acelasi timp functia ficatului. Acest remediu este un puternic antioxidant, ce poate elimina toxinele din organism. Imbunatateste digestia, eliminand mai usor fecalele.

2. Problemelor cardiovasculare

Uleiul de masline contine acizi grasi ce pot imbunatati circulatia sanguina, reducand colesterolul din sange. Amestecul celor doua, are proprietati curative exceptionale, tratand chiar si disfunctiile cardiovasculare.

3. Reumatismului

Amestecul are proprietati aniinflamatorii puternice, putand trata durerile articulare si reumatice.

4. Echilibreaza functiile bilei si cele ale ficatului

Consumat pe stomacul gol, preparatul previne formarea calculilor biliari. Consumati amestecul cu o ora inainte de masa, iar organele dumneavoastra vor fi mult mai sanatoase.

Conform oamenilor de stiinta, acest amestec a fost utilizat inca din antichitate si previne formarea multor boli. Pe langa asta, preparatul va umple de energie! Nu uitati faptul ca romanii si grecii foloseau uleiul de masline la aproape orice! Pe de alta parte, lamaia este bogata in vitamina C. Avem astfel in fata 2 ingrediente minune!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog