-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A pulverizat alcool medicinal in pat si nu i-a venit sa creada ce a descoperit!!!


Publicitate

Alcoolul medicinal se foloseste in foarte multe cazuri, insa cu siguranta cel mai des pentru dezinfectare. Cititi mai jos si aflati la ce puteti folosi acest produs!

1. Omoara paduchii

Paduchii dispar imediat cu ajutorul alcoolului. Umpleti o sticla cu alcool si adaugati cateva picaturi de ulei esential de lavanda. Aplicati generos pe scalp si pe par. Lasati sa actioneze timp de 1 ora. Pieptanati apoi parul pentru a scapa de insecte.

2. Curata urechile

Desi betisoarele pentru urechi sunt cele mai utilizate pentru indepartarea mizeriei acumulate, acestea pot fi destul de periculoase. Alcoolul este mult mai eficient, asa ca iata ce aveti de facut: intr-o ceasca amestecati putin otet alb si spirt, dupa care puneti cateva picaturi in urechi. Puteti folosi o discheta demachianta. Ceara va curge singura.

3. Scapati de acarieni

Chiar daca sunteti foarte atenti, acarienii pot fi prezenti in asternuturi. Din fericire, spirtul ne poate scapa de ei. Umpleti o sticla cu pulverizator, cu spirt, si pulverizatia pe perne si asternuturi. Repetati procesul timp de cateva zile pentru a scapa si de ouale acarienilor. Evitati sa dormiti pe pat cat timp aplicati alcoolul medicinal.

4. Inlocuitor pentru deodorant

Daca ati uitat sa va dati cu deodorant inainte sa plecati de acasa, spirtul poate face minuni. Ucide bacteriile raspunzatoare pentru mirosul neplacut. Folositi-l insa in mod temporar pentru ca va poate irita pielea.

5. Racitor

Cu totii stim faptul ca alcoolul nu ingheata, insa se poate raci, asa ca va poate ajuta in cazul in care aveti nevoie de o punga rece. Aveti nevoie de un amestec din alcool si apa, in proportie de 1:2, dupa care puneti totul intr-o punga ce se poate inchide. Scoateti aerul si puneti-o in congelator. Lasati-o timp de 1 ora, dupa care o puteti folosi pentru a calma durerile sau pentru a raci anumite alimente.

6. Indeparteaza oja

Daca nu va place in mod special acetona, puteti incerca spirtul. Desi dureaza mai mult, veti scapa de oja fara ca unghiile sa aiba de suferit.

7. Fara fire sub piele

Firele sub piele ne dau batai de cap, fie ca e vorba de partea estetica, fie de inflamatia pe care o produc, insa daca aplicam putin spirt pe zona inflamata, problemele vor disparea ca prin minune.

8. Curata pielea

Majoritatea cosmeticelor pentru tratarea acneei, contin peroxid benzoil, iar spirtul are acelasi efect. Folositi-l pentru a scapa de cosuri, iritatii sau puncte negre, insa aplicati doar pe zona cu probleme.

9. Herpesul

Majoritatea oamenilor au acest virus in organism, asa ca daca si dumneavoastra faceti parte din acest grup, folositi alcool izopropil de 70%, pe zona cu probleme.

10. Dezinfectant pentru maini

Puteti prepara un dezinfectant extrem de eficient, chiar la dumneavoastra acasa. Amestecati 100 ml aloe vera cu ½ lingura de spirt si cateva picaturi ulei din arbore de ceai. Pastrati preparatul intr-un recipient bine inchis.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog