-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 motive bune pentru a utiliza ventuzele


Publicitate

Stiati ca ventuzele ne pot ajuta sa tratam foarte multe boli?

Ventuzele au fost folosite mii de ani si, desi sunt asociate cu medicina chinezeasca, intreaga lume le foloseste. Ventuzele trag sangele intr-o anumita zona, pentru a spori vindecarea.

Ventuzele ajuta sangele sa intre in tesut si indeparteaza toxinele din organism, drenand in acelasi timp sistemul limfatic.

5 motive pentru a folosi ventuzele

1. Scapati de durerile de cap

In The American Journal of Chinese Medicine a fost publicat un articol prin care erau prezentate rezultatele cercetarilor, in ceea ce priveste ventuzele si durerile de cap. Pacientii au fost evaluati atat inainte, cat si dupa utilizarea ventuzelor, iar 66% din ei au mentionat faptul ca durerile de cap incepusera sa se amelioreze. Cercetatorii au mentionat ca dovezile sunt clare, in cazul acestor pacienti.

2. Ne scapa de gripa, raceli si alergii

Ventuzele pot stimula plamanii (precum si alte organe vitale), indepartand astfel depozitul de mucus. Excesul de mucus poate duce la ingreunarea procesului de vindecare al gripei, racelii sau alergiilor. De asemenea, ventuzele pot activa si sistemul imunitar.

3. Imbunatateste starea de spirit si ne scapa de anxietate

Cu ajutorul terapiei cu ventuze, avem parte de un somn mai linistit, scapam de toxine si ne simtitm mult mai relaxati.

4. Detoxifiere

Ventuzele pot elimina toxinele din organism, prin intermediul drenajului. Celulele moarte sunt si ele indepartate in acelasi timp, iar durerile cauzate de artrita sau fibromialgie dispar ca prin minune.

5. Incetinesc imbatranirea

Ventuzele chiar pot incetini procesul de imbatranire, mai ales daca sunt folosite la nivelul fetei, deoarece stimuleaza productia de colagen si indeparteaza semnele imbatranirii.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog