-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vindecati arsurile acasa cu ajutorul acestor remedii simple.


Publicitate

Arsurile sunt printre cele mai comune probleme care pot aparea in casa. De fiecare data cand atingem ceva fierbinte, simtim cum pielea incepe sa se inflameze. Arsurile solare au insa un efect mai devastator decat cele din bucatarie.

Cand vine vara, tindem sa stam afara mai mult, si asta inseamna ca ne expunem si mai mult la soare, fapt care duce la iritatii si roseli ale pielii.

In cazul in care va confruntati cu arsuri solare, va recomandam sa le tratati cu apa calduta, nu foarte rece. Asta va elimina pentru moment senzatia de durere.

Remedii facute in casa impotriva arsurilor

Albusul de ou
Durerea poate fi ameliorata si formarea de cicatrici prevenita prin aplicarea albusului de ou peste arsura. Se poate aplica, de asemenea, si miere, aliment care va grabi timpul de vindecare.

Otetul
Exista un alt remediu, si mai comun, otetul. Otetul va ameliora si el durerea arsurii. Senzatia dureroasa se mai poate ameliora folosind cartofi cruzi, care vor raci zona afectata. Acest lucru are acelasi efect ca folosirea apei caldute.

Cartofii/Rosii
Se mai pot folosi si jumatatile de cartofi sau chiar rosiile, deoarece ingredientul activ, numit licopen va vindeca pielea si inlatura senzatia neplacuta. Pliculetele de ceai au si ele un efect calmant, atunci cand vine vorba de arsuri.

Bicarbonat de Sodiu
Puteti opta si pentru un amestec din apa si bicarbonat de sodiu. Se aplica pe rana si aceasta va ameliora senzatia de durere. 

Aloe Vera
Cel mai bun ingredient natural pentru rani este insa Aloe Vera. Aceasta planta este incredibila din multe puncte de vedere, si acesta este doar unul dintre multele motive pentru care merita folosita.

Gelul de aloe vera intareste sistemul imunitar, avand efecte antibiotice, antiinflamatorii si antiseptice, care ajuta in cazul tratarii problemelor de piele.

Aloe vera poate trata cu siguranta arsurile solare, insa daca arsura dumneavoastra este prea puternica, va recomandam sa cereti parerea unui medic.

In cele mai multe cazuri, arsurile solare se trateaza foarte usor acas, insa nu ezitati sa cereti parerea cuiva de specialitate daca observati ca lucrurile va scapa de sub control.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog