-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cateva sfaturi in caz de urgente medicale.


Publicitate

In articolul de azi, va prezentam cateva sfaturi utile in ceea ce priveste urgentele medicale, cu care ne confruntam adesea in viata de zi cu zi.

De cele mai multe ori, in cazurile pe care vi le vom prezenta mai jos, trebuie sa intervenim imediat, asa ca este important de stiut cum o putem face.

Iata despre ce este vorba:

1. Insolatia

Persoana care tocmai a capatat o insolatie, trebuie asezata imediat la umbra, intr-un loc foarte racoros. Dati-i sa bea imediat apa cu sare, in proportie de jumatate de lingurita de sare, la jumatate litru de apa. Daca starea este foarte grava, chemati imediat salvarea.

2. Intoxicatia alimentara

Daca ati facut intoxicatie alimentara si vomitati, nu incercati sa luati medicamente pentru a opri aceasta stare. La fel se intampla si in cazul scaunelor diareice. Organismul dumneavoastra se lupta pentru a elimina pe cale naturala toxinele ingerate. Puteti pune apoi o sticla cu apa calda pe abdomen, deoarece caldura calmeaza durerea. Este bine sa consumati ceai foarte tare, cu multa lamaie, pentru a va rehidrata organismul, producand astfel o diureza mai mare, care ajuta la eliminarea toxinelor. Daca starea dumneavoastra se mentine febrila, aveti tulburari de vedere sau jena in miscari, anuntati imediat salvarea!

3. Intepaturile de viespe

Viespea lasa acul in carne, deci primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa scoateti acul. Nu apasati pe locul intepat si nici nu ciupiti carnea pentru a-l prinde. Folositi o penseta si nu degetele, deoarece astfel il veti adanci si mai tare. Spalati locul intepat cu apa si sapun, tamponati-l cu otet.

Cateva frunze de patrunjel strivite intre degete si puse pe locul intepaturii, calmeaza durerea.

Daca si dumneavoastra cunoasteti alte metode de tratare a urgentelor medicale, nu evitati sa ne scrieti!

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog