-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

4 secrete din Japonia despre sanatate!


Publicitate

Toti oamenii vor sa fie sanatosi si in forma, asa ca tind mereu sa urmeze tot felul de cure. Stiati insa ca fiecare nationalitate are tipul ei de cura?

In acest articol vom discuta despre 4 secrete esentiale care ii mentin pe japonezi sanatosi.



1. Daca mananci ca un luptator de sumo, vei arata ca unul

Atunci cand vine vorba de sanatate si greutate, cu siguranta dieta este foarte importanta. Ganditi-va la luptatorii de sumo, care in ciuda faptului ca fac mult sport, tot sunt grasi.. asa ca, daca nu ai o dieta sanatoasa, te vei ingrasa chiar daca mergi zilnic la sala. Luptatorii de sumo nu mananca prea mult la micul dejun, insa urmatoarele doua mese sunt foarte bogate iar cina este exagerata. Iti dai seama acum de ce trebuie sa ai grija la dieta? Incearca sa renunti la mancarea nesanatoasa si sa alegi o dieta bogata in fructe si legume.

2. Caldura inseamna viata

Cu toii stim ca nu putem supravietui fara mancare si asta deoarece mancarea este sursa energiei si a caldurii organismului.

Alimentele au sezonul lor. De exemplu, fructele si legumele cresc vara, asa ca trebuie consumate in acea perioada din an pentru ca organismul nostru sa se adapteze la caldura. Pe de alta parte, iarna consumam alimente mult mai bogate in grasimi, pentru ca organismul sa se incalzeasca mai repede. Chiar daca se recomanda consumul alimentelor cat mai verzi si cu o valoare calorica mica, este imporant sa ne formam o dieta cat mai variata, daca ne dorim sa fim in forma.

3. Nu consumati lichide in timpul mesei

Japonezii sunt de parere ca lichidele in timpul mesei, afecteaza digestia.Motivul este acela ca lichidele racesc organismul si astfel caldura emanata de alimente este indepartata. Pe de alta parte, oamenii de stiinta sunt de parere ca lichidele reduc efectul acidului, utilizat de stomac pentru digestie. Puteti inlocui lichidele din timpul mesei cu o supa, legume sau fructe.

4. Baile fierbinti va prelungesc viata

Japonezii fac baie pentru a isi imbunatati digestia, pentru a-si curata pielea si pentru a-si prelungi viata. In plus, baia fierbinte poate imbunatati circulatia sangelui, poate relaxa muschii, facandu-ne sa ne simtim relaxati.

Cu siguranta viata ta se poate schimba, daca vei urma aceste 4 sfaturi.

Sanatate multa!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog