-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Obiecte care atrag nefericirea si saracia: nu le mai tine in casa!


Publicitate

Dezordinea creeaza vibratii energetice negative, insa nici curatenia excesiva nu este o solutie. De fapt, echilibrul este cel care aduce energia pozitiva in casa ta. Daca ai sentimentul ca nu ai stare intr-o anumita camera, atunci este posibil sa fie necesara o reamenajare.

Daca reusesti sa stabilesti un echilibru, atunci energia pozitiva nu va intarzia sa apara. In plus, casa este cea la care trebuie sa te intorci mereu cu drag. Prea multe culori ale pamantului, de exemplu un covor maron in mijlocul camerei, vor atrage amintirile din trecut. Peretii sau podelele din sticla sunt strans legate de natura si de partea exterioara, insa trebuie sa aveti mare grija deoarece utilizarea exagerata a sticlei poate atrage oboseala. Tineti bancnote in boluri din sticla pentru a atrage bogatie si prosperitate.

Tablourile

  • Imaginea unui batran simbolizeaza longevitate.
  • Cascada te ajuta sa ai o cariera stralucita.
  • Tabloul din culorile focului va ajuta sa fiti respectat.
  • Copacii tineri si verzi zimbolizeaza abundenta.
  • Tabloul unui phoenix marcheaza un drum lin in viata.
  • Pictura unui curcubeu infrumuseteaza viata.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog