-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Asteapta cu disperare de mai bine de o saptamana la aeroport sa se intoarca persoana careia ii este devotata.


Publicitate

Despartirea de stapanii lor este pentru multi caini foarte grea, ba chiar imposibila. Am vazut cazuri de tot felul in care fiintele acestea raman devotate omului pana la moarte si dupa.

O dovada in plus o reprezinta un ciobanesc german pentru care dragostea si fidelitatea fata de stapanul lui nu pot fi contestate de nimeni.

Cainele asteapta de o saptamana (la ora la care scriu a trecut mai mult timp) aproape de poarta de imbarcare alocata stapanului sau, unde a fost abandonat cu lasitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al aeroportului Petropavlovsk-Kamtchatsky, nu se stie de unde vine acest caine, “dar traieste aici deja de o saptamana. Se plimba pe hol si-i intampina pe pasagerii veniti din Kamtchatka. A fost lasat de stapan, deoarece nu avea destui bani ca sa-l transporte si nici documentele veterinare necesare. I-ar fi trebuit 10.000 de ruble (137 de euro) ca sa ia cainele in avion si astfel s-a vazut nevoit sa-l lase singur”.

Foarte bland si rabdator, animalul accepta cu placere mancarea adusa de oamenii binevoitori, preferand totusi carnea.

Ciobanescul german a devenit rapid starul local. Internautii l-au supranumit “Hachiko din Kamtchatka”, dupa numele cainelui japonez ce timp de 12 ani si-a asteptat stapanul in gara din Tokyo.

Scopul lor este de a-i face “reclama” cainelui, postand zilnic imagini in speranta ca isi va gasi stapanul sau o familie noua.

De altfel, functionarii de la aeroport sunt bombardati cu telefoane din partea iubitorilor de animale dornici sa-l adopte.

Deocamdata, acestia trag nadejdea ca proprietarul se va interesa de el intr-o zi.

Multi sunt si cei care s-au oferit sa-i plateasca patrupedului transportul pana la Moscova, declarand ca ar fi fericiti sa-si regaseasca stapanul.

Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog