-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Top 10 cele mai toxice alimente raspunzatoare cu aparitia cancerului


Publicitate

Exista un numar vast de alimente extrem de greu de digerat pentru organism. Acestea sunt pline de chimicale create de om, de aceea se ajunge ca un aliment sa aiba o forma total diferita decat cea normala. Consumul acestora poate provoca foarte mult rau organismului dumneavoastra.

In acest articol va prezentam 10 din aceste alimente.


1. Zaharul – acesta este poate cea mai mare amenintare a sanatatii umane. Este motivul principal al obezitatii, al diabetului, al disfunctiilor pancreatice, al bolilor de ficat sau al sistemului digestiv. Nu uitati ca trebuie sa evitati pe cat posibil consumul acestui aliment, iar consumul de zahar este recomandat doar daca este natural si doar in cantitati mici. Zaharul natural se gaseste in fructe sau miere.

2. Margarina – grasimile nesaturate, care nu pot fi procesate de organismul nostru, se gasesc adesea in margarina. Margarina creste nivelul colesterolului si de aceea provoaca atatea modificari la nivelul vaselor de sange. Alimentele industriale sunt cele care creeaza pelicula toxica din organismul nostru (alimentele artificiale ) iar expertii ne recomanda sa evitam consumul de margarina sau de subsituti ai untului.

3. Supa la conserva- aceasta este adesea confundata cu mancarea sanatoasa, insa de fapt este plina de sare, extrem de daunatoare sanatatii. Supa la conserva contine peste 890 mg de sodiu, ceea ce reprezinta doza zilnica recomandata de sare. Organismul retine apa, atunci cand consumam mai multa sare decat este necesar, determinand aparitia presiunii arteriale ce poate duce la atac de cord.

4. Cipsurile – Sunt pline de sare si grasimi. De asemenea acestea sunt expuse la o temperatura foarte mare, putand fi carcinogene.

5. Carnea procesata - ceea ce poate conduce la aparitia cancerului este doza mare de nitrati din carnea procesata. Atunci cand sunt absorbiti, se transforma in nitrozamine, responsabile cu aparitia cancerului. Carnea procesata este de asemenea plina de sare.

6. Bauturile carbogazoase - acestea fac atat de mult rau organismului deoarece sunt pline de zahar si chimicale. Organismul dumneavoastra va cere din ce in ce mai mult zahar, actionand asemeni unui drog.

7. Fast food – numele spune totul- aceasta mancare este gatita repede si tocmai acesta este motivul principal pentru care este atat de daunatoare organismului. Fast food-ul este plin de carne procesata, grasimi saturate si sodiu.

8.Gogosile – cele care fac cel mai mare rau organismului dumneavoastra, sunt ingredientele care intra in compozitia gogosilor. Acestea sunt: faina alba, zaharul alb si grasimile nesaturate.

9. Faina – putini oameni cunosc faptul ca faina face la fel de mult rau ca si zaharul. Trebuie sa evitati faina deoarece va produce un dezechilibru al nivelului de insulina, punand in acelasi timp presiune pe pancreas.

10. Laptele – cu siguranta multi se vor intreba cum poate fi asta adevarat, deoarece cu totii stim ca inca de cand eram mici, parintii ne spuneau ca trebuie sa bem lapte pentru a fi sanatosi si puternici. Patrick Holford este de parere ca laptele este raspunzator cu aparitia balonarilor, bolilor inflamatorii si determina cresterea nivelului de aciditate din organism.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog