-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce aspecte din viata le puteti regreta peste 10 ani.


Publicitate

De cate ori nu v-ati spus in gand sau cu voce tare, repetitiv, “regret ca…” si as vrea sa evit unele lucruri ca pe viitor sa iau cele mai bune decizii?

Da, se poate din start sa invatati cum stau mai bine treburile, pentru a nu mai avea nici cea mai mica remuscare.

Practic, este vorba de a nu face pasul gresit spre capcane intalnite in timpul vietii, urmand sfaturile de mai jos!

Purtatul unei masti pentru a-i impresiona pe altii


Procedand asa, intr-o zi, nu veti lasa nimic in urma si riscati sa regretati. Cand petreceti prea mult timp, preocupandu-va de felul in care sunteti perceput de ceilalti din jur, incercati de fapt sa uitati cine sunteti in realitate. Niciodata sa nu va fie teama de judecata altora. In fond, stiti foarte bine cine sunteti si ce valori detineti. Lasati-i mai degraba pe altii sa fie impresionati si inspirati de modul propriu de a va gestiona imperfectiunile.

Ramaneti in compania persoanelor negative


Nu acceptati ca o persoana cu gandire negativa sa va submineze moralul. Nu va lasati afectati. Ea nu se poate agata de tragaci, atata timp cat nu-i intindeti arma. Amintindu-va ca pastrarea relatiilor negative este o alegere si nu o obigatie, veti reusi sa va eliberati si sa le inlocuiti cu acelea unde calmul si nu mania, generozitatea si nu avaritia, optimismul si nu pesimismul va vor fi de folos.

A fi egoisti si egocentristi


Cred ca a face fapte bune, a avea un caracter plin de bunatate este cel mai util sfat. Cei carora le-ati impartasit dragostea si bunatatea isi vor aminti mereu ca i-ati facut sa se simta bine, dupa ce nu veti mai fi. Un semn gravat in inima lor este mai important decat unul intr-o piatra.

Evitati schimbarea si dezvoltarea


Atunci cand veti dori sa va cunoasteti trecutul, priviti conditiile actuale. Iar daca vreti sa vedeti in viitor, analizati actiunile prezentului. Trebuie sa lasati in urma lucrurile vechi, ca sa puteti face loc altora. Ce ati facut ramane facut, nu se va mai intoarce. Admitand prezentul si actionand ca atare, va veti descoperi intr-o pozitie in care veti cunoaste succese durabile.

Abandonati usor cand anumite lucruri se obtin mai greu


Se spune ca nu exista esecuri, ci doar rezultate. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum va asteptati, nu va descurajati, nu abandonati. Invatati ce puteti repara si treceti la altceva. Cei care continua sa avanseze etapa cu etapa vor triumfa in final.

Incercati sa controlati totul


Viata ar trebui “atinsa”, nu sufocata. Relaxati-va si lasati-o sa-si urmeze cursul fara sa va ingrijorati pentru orice lucru, mai ales daca nu sunteti prea puternici. Aflati in fata unor situatii considerate dificile, inspirati profund, mergeti inainte. Nu e nevoie sa stiti exact directia pentru a va indrepta spre ceva grandios. Ordinea in lume este perfecta, indiferent ca intelegeti ori nu, trebuie putin timp pentru a lega punti noi.

Va multumiti cu putin atunci cand meritati mai mult


Fiti puternici si suficient de intelepti, ca sa ajungeti sa fiti ceea ce meritati. Uneori e nevoie sa atingeti partea de jos, pentru a putea urca pe cea mai inalta treapta. Deschideti bine ochii si veti vedea clar oportunitatile. Ar fi pacat sa va risipiti valoarea.

Lasati mereu totul pentru a doua zi/amanati


Problema e ca ganditi intotdeauna ca aveti mai mult timp decat in realitate. Numai ca amanand mereu, nu veti mai gasi momente sa va ocupati de lucruri pastrate cu adevarat in inima. De aici, se vor termina toate visurile sau, si mai mult, veti fi in fata unei liste de scuze, explicand de ce nu ati facut nimic.

A fi lenesi si fara consistenta


Sa nu credeti ca lumea e datoare sa va dea ceva, ci voi ar trebui. Incetati sa visati cu ochii deschisi, faceti ceva, afirmati-va, luati fraiele vietii, preluati controlul. Sunteti importanti pe pamant, aveti o menire. Este prea devreme sa stati jos si sa asteptati cu bratele incrucisate ca cineva sa va ajute intr-o zi.

Poate ca aceste sfaturi nu sunt cele mai potrivite, insa reprezinta macar o usa deschisa cuiva dornic sa le urmeze, pentru ca mai tarziu sa nu existe regrete.

Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog