-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Pastorul Li Jiangong a castigat dreptul de a pastra terenul Bisericii demolate, dar cu ce pret?


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Intr-un articol publicat spre sfarsitul lunii aprilie, va relatam povestea sotilor din Zhumadian, oras aflat in provincia chineza Hunan, ingropati de vii pentru ca s-au opus demolarii Bisericii lor, Diun Cuimei platind cu moartea gestul crestinesc.
Ca urmare a presiunii mediatice internationale declansata odata cu moartea abominabila a sotiei pastorului Li Jiangong (cel care a scapat cu viata, croindu-si drum printre daramaturi), considerata o noua etapa de persecutare a crestinilor din aceasta parte a lumii, autoritatile chineze au cedat.

Asa ca au autorizat Biserica sa-si pastreze terenul, iar Adunarea crestinilor pastorului Li poate avea loc pe acelasi teren.

Pe scurt, in 14 aprilie, in Zhumadian, buldozerele unui antreprenor imobiliar au trecut peste doi soti ce incercau sa se opuna demolarii Bisericii, ingropandu-i sub moloz.

Asa cum v-am spus, pastorul a reusit sa se salveze, in vreme ce sotia acestuia Diun Cuimei a murit sufocata.

Inca de atunci, presa internationala si-a exprimat indignarea si a cerut politiei sa demareze o ancheta, lucru intamplat de altfel, iar cei doi muncitori care s-au ocupat de demolarea lacasului sfant au fost trimisi la inchisoare.

Va reamintim ca in ultimele luni, in Hunan, peste 1.700 de biserici au fost distruse ori scoase crucile. De asemenea, mai multi lideri crestini au fost arestati si acuzati pe nedrept.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog