-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu va mai spalati parul asa! Iata metoda corecta.


Publicitate

Poate ca va spalati zilnic parul pentru a-l mentine curat si sanatos, insa este posibil sa o faceti intr-un mod gresit. Parul dumneavoastra este lucios si voluminos doar daca il spalati intr-un mod corect. Unele greseli pot distruge firul de par, fara ca dumneavoastra sa va dati seama.

In acest articol veti gasi sfaturi despre cum trebuie sa va spalati parul, oferite de expertii din New York.

1. Primul pas este clatirea


Udati foarte bine parul inainte de a folosi samponul. Parul dumneavoastra are nevoie de apa asa cum si rufele necesita, inainte de a pune detergentul. Cuticulele se vor deschide in contact cu apa fierbinte si este o modalitate de a indeparta orice produs pe care il aveti la nivelul parului. In plus, daca va clatiti parul cu apa fierbinte, scapati de sebumul in exces, iar porii deschisi ii vor permite samponului sa isi faca efectul.

2. Daca aveti parul lung, folositi un balsam inainte de aplicarea samponului


Daca parul va depaseste linia umerilor, aplicati un balsam si clatiti, inainte de utilizarea samponului. Acesta va proteja varfurile fragile ale parului, pastrandu-le sanatoase iar parul va deveni mai fin si mai stralucitor.

3. Samponati doar scalpul


Samponati doar in zona scalpului deoarece doar radacinile sunt uleioase.
Trebuie sa folositi o cantitate cat un bob de fasole de sampon, daca parul dumneavoastra este lung, folositi o cantitate dubla.

4. Blandete


Electrizarea si ruperea firului de par sunt adesea rezultatul frecarii in timpul spalatului. Spalati parul cu grija si blandete.
Incepeti prin samponarea radacinilor cu miscari verticale deoarece in acest fel veti stimula cresterea parului, miscarile circulare pot rupe firul de par.

Continuati spalarea in acelasi ritm, spre varfurile parului. Nu faceti miscari in fata si in spate deoarece puteti rupe firele subtiri.

5. Nu spalati parul de doua ori


Nu trebuie sa samponati parul de doua ori, decat daca parul este extrem de murdar.

6. Aplicati balsamul de la jumatate spre varf


Clatiti parul de sampon, stoarceti surplusul de apa si aplicati balsamul. Cu cat acesta sta mai mult pe par, cu atat este mai bine.

7. La final clatiti cu apa rece


O clatire rece va inchide cuticulele si va face parul sa straluceasca.

Sfat suplimentar


Folositi doar produse necesare parului dumneavoastra. De exemplu, pentru parul uscat, folositi sampon si balsam hidratant iar pentru parul vopsit folositi sampoane care sa protejeze culoarea. Sampoanele pentru volum usuca parul, asa ca folositi si produse care inmoaie parul.

Daca aveti parul uleios, spalati-l zilnic. Daca aveti parul uleios spre normal, spalati de trei ori pe saptamana.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog