-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Inimaginabilul gest pe care il face o mama, fata de ucigasul fiicei sale!


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Povestea tragica si emotionanta in acelasi timp vine tocmai din Statele Unite. In 2012, Jordyn Howe, minor pe atunci, a scos dintr-un sertar unde se afla, chipurile la adapost, asa cum credea tatal sau, arma de foc a acestuia.

Din dorinta de a-si impresiona prietenii, tanarul adolescent a luat arma la scoala, fara sa se indoiasca vreo clipa ca in curand va fi autorul unei drame.
Ceea ce nu stia baiatul era ca, din nefericire, arma era incarcata. Dupa terminarea cursurilor, el a vrut sa le arate colegilor cum functioneaza arma sau sa faca o gluma. A tras un foc in autobuzul scolar, insa nimic nu s-a intamplat.

Atunci, Jordyn a mai tras un foc. Glontul a nimerit gatul unei adolescente de 13 ani, pe nume Lourdes Guzman-DeJesus. Aceasta a murit imediat.

Tanarul avea 16 ani in timpul procesului, cand s-a dovedit ca este vinovat pentru crima si riscand pana la 22 de luni de inchisoare.

Ady Guzman-DeJesus, mama fetei decedate, in intrevederea cu procurorul, inainte de a comparea la tribunal, a sugerat ca adolescentul sa petreaca doar un an intr-un centru de reabilitare pentru tineri. Apoi sa faca turul statului cu ea, ca sa sensibilizeze tinerii cu privire la pericolul armelor de foc.

In sala de judecata, Ady DeJesus s-a asezat, asteptand verdictul. Cand judecatorul l-a intrebat pe adolescent daca vrea sa spuna ceva, acesta a cerut instantei daca poate s-o imbratiseze pe mama lui Lourdes.

In plin tribunal, Jordyn s-a apropiat de mama decedatei, si-a prezentat scuzele, marturisindu-i ca regreta fapta, a imbratisat-o, si, sprea marea surpriza a tuturor, ea l-a mangaiat spunand ca-l iarta.

Femeia a mentionat ca nu poate da vina pe tanar, pentru ca nu era decat un copil, in momentul producerii evenimentelor.

Intr-adevar, o cerere inimaginabila din partea ucigasului in fata gravitatii faptelor, iar reactia mamei este exceptionala!



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog