-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest copil le-a spus parintilor faptul ca cineva vorbeste cu el noaptea. Ceea ce parintii descopera este inspaimantator!


Publicitate

Ce faceti atunci cand copilul dumneavoastra aude voci noaptea?

Incercati sa va asigurati ca este totul in regula si ca nu este niciun Bau Bau ascuns pe undeva. Asta va poate face copilul sa se linisteasca. Ce se intampla daca va inselati dumneavoastra?

O familie din Washington a trait o astfel de experienta. Parintii nu si-au crezut copilul atunci cand acesta le-a spus faptul ca este speriat noaptea din cauza unei voci care ii vorbeste la telefon. Jay si Sarah nu isi puteau imagina faptul ca cel mic are dreptate. Orice astfel de experienta ne poate scoate din minti, fara sa mentionam spaima prin care putem trece.

Pana la urma s-a demonstrat faptul ca cineva le sparsese monitorul de supraveghere al copilului. Acesta spiona copilul si ii transmitea tot felul de mesaje inspaimantatoare.

„Trezeste-te micutule, te cauta taticul!”

Acesta era unul din mesajele care i se repeta in mod constant micutului. Tatal baietelului, Jay, a auzit intr-o noapte si a realizat ca vine din camera copilului. In timp ce isi chema sotia in camera acesta a auzit „uite, vine cineva.”

Ambii stateau si ascultau cum cineva le urmareste miscarile prin intermediul monitorului. Parintii si-au pierdut imediat controlul si au sunat firma care a produs monitorul. Acestia i-au informat pe parinti ca cineva reusise sa sparga sistemul monitorului, cel mai sigur prin intermediul unei aplicatii smartphone sau laptop.

Cei doi parinti au dorit ca povestea lor sa atraga atentia asupra acestor monitoare. Folosind sistemul WIFI, practic lasa poarta deschisa hacker-ilor.

Care este solutia? Nu trebuie sa revenim la metode rudimentare de supraveghere, ci sa incercam schimbarea parolei device-ului astfel incat sa fie una diferita decat cea a WIFI-ului.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog