-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Desi este extrem de folositoare, aceasta planta este mereu distrusa.


Publicitate

Urzica a fost folosita secole la rand in tratarea alergiilor deoarece contine compusi activi care reduc inflamatiile. Aceasta planta este acoperita de ace care o protejeaza de animale sau orice factor care ii poate face rau. Conform unui celebru om de stiinta suedez pe nume Abbe Kuenzi, daca urzicile nu ar avea ace, ar fi disparut de mult de pe suprafata pamantului. Animalele si insectele le-ar fi consumat de mult! 

Desi este extrem de folositoare, aceasta planta este mereu distrusa.

Toate partile urzicii au proprietati curative.

“Odata i-am dat un sfat unei mame cu 7 copii, care dupa ultima nastere ramasese cu dureri de cap si eczeme: consumati ceai de urzica! Dupa putin timp, a scapat de eczema si de durerile de cap. Deoarece eczema provine din interior, trebuie tratata prin consumul de ierburi care au capacitatea de a purifica sangele,” spune Kuenzi.

El a mai spus si faptul ca urzica este cea mai buna planta pentru curatarea si subtierea sangelui, stimuleaza pancreasul si reduce zaharul din sange. Urzica trateaza infectiile urinare si este recomandata o cura cu aceasta planta odata cu inceperea primaverii.

In medicina naturista, urzica este folosita pentru bolile ficatului si ale bilei, pentru problemele de somn, pulmonare, ulcer, etc. Ceaiul trebuie consumat pe o perioada de 4 saptamani. Puteti consuma cate o ceasca de ceai de urzici si in restul anului deoarece este benefica si in cazul infectiilor virale sau bacteriene.

Daca aveti disfunctii ale nivelului de fier si va simtiti obosit, urzica va sare in ajutor! Urzica are in componenta mult fier si este folosit cu succes in tratarea anemiilor. Dupa o cura cu acest ceai va veti simtii plin de energie!

Daca aveti anemie, un nivel scazut al fierului si suferiti si de probleme biliare sau dureri de cap, va recomandam ceaiul de urzici. Ar trebui sa ii recomandati intregii familii consumul acestui ceai.

Ceaiul de urzici are proprietati diuretice si, in combinatie cu alte plante, poate trata leucemia.

Aceasta planta creste aproape oriunde si infloreste de primavara pana toamna. Grecii inca o folosesc in tratarea problemelor reumatice, stimuland si secretia sucului digestiv sau al topirii grasimii. Este plina de minerale precum potasiu, fier si fosfor sau de vitamine precum C sau A. Radacina acestei plante poate fi folosita in tratarea caderii parului iar datorita cantitatii mare de fier din componenta, ajuta la formarea celulelor rosii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog