-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A murit din cauza faptului ca a postat asta pe Facebook, in timp ce conducea.


Publicitate

Cu totii am observat mesajele de interes public privind pericolul la care ne expunem daca trimitem mesaje si conducem in acelasi timp. Cercetatorii sunt de parere ca acest aspect este la fel de grav pe cat daca ne-am urca la volan in urma consumului de alcool.
A murit din cauza faptului ca a postat asta pe Facebook, in timp ce conducea.
Statisticile insa spun ca nu este adevarat, ci ca riscul este de 6 ori mai mare atunci cand folosim telefonul la volan, spre deosebire de condusul sub influenta alcoolului. Chiar daca la noi in tara este interzisa utilizarea telefoanelor mobile in timp ce suntem la volan, aproximativ 5.000 de romani sunt prinsi zilnic incalcand aceasta lege.

Courtney Sanford era o tanara superba, in varsta de 32 de ani. In acea zi fatidica, era foarte bine dispusa si conducea. Ea a vrut sa impartaseasca prietenilor ei faptul ca melodia “Happy” de la radio o umplea de fericire. Din pacate, acest moment de fericire a fost si ultimul din viata ei. Masina pe care aceasta o conducea, a intrat pe cealalta banda si s-a ciocnit frontal cu un camion, in cele 5 secunde de neatentie.

Pentru binele tau si al celorlalti participanti la trafic, NU MAI FOLOSI TELEFONUL IN TIMP CE CONDUCI.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog