-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

3 bauturi care va ajuta sa scapati de kilogramele in plus.


Publicitate

V-ati facut un obicei din a va incepe ziua cu o infuzie de apa cu lamaie? Medicii sunt de parere ca acest preparat nu va distruge ca prin minune grasimea. De fapt, nicio bautura nu o va face singura, insa exista bauturi, care consumate impreuna cu un regim de viata sanatos va pot ajuta sa scapati mai repede de kilogramele in plus.

Aveti mai jos trei tipuri de bauturi care va sar in ajutor:


Cafeaua

O putem numi cadoul energizant al naturii: cercetatorii spun ca daca vom consuma o ceasca de cafea inainte de a face sport, nu vom mai resimtii atat de repede efortul si astfel putem arde mai multe calorii. Un studiu publicat in the Journal of Sports Medicine and Physical Fitness spune ca exercitiile pot avea rezultate cu 20% mai mari daca sunt insotite de un consum de cafea, insa nu uitati sa beti intotdeauna cafea neagra, deoarece adaosul de zahar sau lapte nu va face decat sa lucrati si mai mult la sala.

Apa cu gheata

Adaugati in apa dumneavoastra cu lamaie, gheata: bauturile reci forteaza organismul sa depuna si mai mare efort pentru a le aduce la temperatura normala a organismului si astfel va consuma si mai multe calorii, spune Mitzi Dulan, RD, nutritionist la the Kansas City Royals si autorul cartii The Pinterest Diet. Consumati zilnic apa cu gheata si puteti pierde pana la 5 kg, anual.

Ceaiul verde

Acest ceai nu numai ca este lipsit de calorii, ci va poate ajuta organismul sa scape si de alte calorii. In cadrul unui studiu, participantii au baut 4 cesti de ceai zilnic, timp de 2 luni, pierzand cu 3 kg mai mult decat cei care au baut apa, scrie the Journal of the American College of Nutrition. Un alt studiu, din anul 2013, publicat in the European Journal of Nutrition a descoperit faptul ca ceaiul verde duce la o talie mai mica. (oamenii de stiinta sunt de parere ca aceste rezultate se datoreaza antioxidantilor prezenti in acest ceai). Alegeti sa beti acest ceai fierbinte, fara nimic adaugat si stati departe de suplimentele pe baza de ceai verde deoarece acestea pot duce la imbolnavirea ficatului.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog