-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tratati parul uleios intr-un mod natural!


Publicitate

Am incercat fiecare produs de pe piata, de la cele ieftine pana la cele mai scumpe, insa dupa ce am cheltuit o gramada de bani, mi-am rezolvat problema tot cu ajutorul unei retete naturiste.

Parul gras nu este considerat o boala, din contra uleiurile de la nivelul scalpului protejeaza parul si ii confera sanatate. Insa daca parul dumneavoastra devine uleios in doar doua zile de la spalare, este posibil sa aveti o problema. Asta inseamna, ca in loc sa se produca suficient ulei pentru a matifia si a mentine sanatatea parului, scalpul dumneavoastra produce un nivel excesiv de ulei. 


Acest lucru se poate intampla si in urma consumului de alimente bogate in ulei. Productia de ulei este legata de scalp, indicand faptul ca nivelul pH-ului este dezechilibrat. Trebuie sa va mentineti scalpul curat, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va spalati pe par zilnic deoarece chimicalele din sampoane pot agrava problema. Permiteti-mi sa va fiu ghidul spre lumea remediilor naturale.

Otetul de mere

De cele mai multe ori, daca aveti un par gras, nici pH-ul nu sta prea bine. Otetul de mere poate echilibra pH-ul si nivelul de ulei de la suprafata scalpului. Otetul de mere poate face ca parul sa straluceasca si sa fie moale.

1. Puneti doua sau trei lingurite de otet de mere intr-o ceasca de apa.
2. Dupa ce va spalati parul cu un sampon usor, clatiti cu aceasta solutie.
3. Lasati sa actioneze cateva minute dupa care clatiti cu apa rece.

Zeama de lamaie

Pe langa otetul de mere, zeama de lamaie datorita aciditatii sale ajuta la echilibrarea pH-ului de la nivelul scalpului. Zeama de lamaie contine de asemenea vitamine si minerale care mentin sanatatea parului.

1. Stoarceti doua lamai in doua cesti de apa distilata. Adaugati trei lingurite de miere pentru a face compozitia mai groasa (optional).
2. Masati amestecul pe scalp, timp de cateva minute.
3. Lasati sa actioneze alte cinci minute, dupa care clatiti.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog