-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 Lucruri la care trebuie sa renuntati pentru a fi fericit


Publicitate

Care este scopul vietii? Ce idealuri aveti? De ce va aflati pe Pamant?

Toate raspunsurile la aceste intrebari pot aparea cu timpul daca sunteti curios sa le aflati.
De fapt, doar in momentul in care incepeti sa va cautati fericirea puteti realiza care este scopul vietii.
Fericirea este rezultatul creatiei dumneavoastra si daca doriti sa fiti si mai fericit, trebuie sa cautati in adancul sufletului dumneavoastra.

O viata fericita nu poate fi definita ca una lipsita de griji sau probleme ci trebuie sa intruneasca aceste elemente pentru a ajunge intr-o forma perfecta a mintii.

Indiferent care ar fi scopul sau drumul pe care il urmati in aceasta viata, nu veti gasi niciodata satisfactia sau implinirea daca nu le cautati in interiorul dumneavoastra.

Fericirea reprezinta cuibul succesului si linistii iar daca va doriti sa locuiti in acest cuib trebuie sa:

1. Renuntati la gandirea negativa

Cu totii avem in subconstient o voce care ne spune ca nu suntem suficient de buni, suficient de frumosi, suficient de slabi, suficient de educati, suficient de speciali, suficient de norocosi, etc.

Pentru a fi suficient de fericiti, nu numai ca trebuie sa oprim aceasta voce, ci trebuie inlocuita cu un strigat pozitiv.
Tot ceea ce detineti este suficient si sunteti perfect asa. Aceasta imagine nu presupune refuzul unei schimbari sau evoluari, daca simtiti nevoia sa faceti asta, ci sa intelegeti ca va puteti iubi mai presus de toate aceste complexe.
Atunci cand luptati sa va iubiti mai mult, toate lucrurile se vor aseza, iar fericirea va incepe sa izvorasca.

2. Nu mai dati vina pe altii

Este intotdeauna vina altcuiva? Sunteti mereu victima actiunilor celorlalti?
Daca mereu dati vina pe altii pentru ghinionul dumneavoastra, nu va veti simtii niciodata fericit pe interior.
Sunteti direct raspunzator pentru fiecare emotie, gand, sentiment sau actiune a dumneavoastra. Toti cei din jur reprezinta o reflectie a ceea ce putem gasi in interiorul nostru. Toti cei din jur sunt profesorii care ne predau lectii la materii diferite.
Renuntati sa mai dati vina pe altii si asumati-va viata, atunci cand veti face asta vor aparea si solutiile problemelor, permitandu-va sa va simtiti puternic.

3. Renuntati sa mai controlati totul

Atunci cand incercati sa controlati fiecare fateta a vietii, emanati o energie care restrictioneaza refluxul naturii.
Sunt doar cateva lucruri asupra carora detinem controlul absolut, insa atunci cand incercam sa controlam totul nu numai ca innebunim insa ne limitam si potentialul de a evolua si a ne schimba.

Nu este nimic gresit in a face o strategie a intentiilor si planurilor, insa este nevoie sa lasam anumite aspecte si la voia intamplarii. Atunci cand facem asta, ii permitem vietii sa creeze pace in jur.

4. Renuntati sa va mai plangeti

Va plangeti mereu de ziua care tocmai a trecut? Mereu gasiti un motiv pentru care sa va plangeti?
Daca sunteti recunoscatori pentru fiecare experienta traita veti vedea partea pozitiva a lucrurilor si va aduce fericire in viata dumneavoastra.

Atunci cand renuntati sa va mai plangeti de orice, veti vedea viata dintr-o alta perspectiva si va va ridica vibratia, atragand mai mult decat v-ati dorit vreodata.

“Va puteti plange ca trandafirii au spini sa va puteti bucura ca spinii au trandafiri.”

5. Renuntati la dorinta de a impresiona

Multi oameni trec prin viata incercand sa ii impresioneze pe cei din jur. Cum ar fi sa va traiti propria viata?
Atunci cand renuntati la dorinta de a-i impresiona pe altii, va veti simtii mult mai comfortabil in propria piele si veti deveni mai fericit facand lucrurile pe care vi le doriti cu adevarat.
Daca veti renunta la ideea de a-i impresiona pe altii, va veti simtii mai puternic si mai sigur pe propria persoana.

6. Nu mai creati scuze

Doriti sa faceti o calatorie? Vreti sa va vedeti cu cineva anume?
Cu totii cadem, la un moment dat, in capcana scuzelor si astfel nu ajungem sa facem ceea ce ne dorim. Nu este niciodata momentul potrivit pentru a face anumite lucruri asa ca, trebuie sa ni-l facem singuri.
Atunci cand veti renunta la scuze va va creste stima de sine si va veti simtii liber sa faceti tot ceea ce va propuneti.
Cautati bine printre visele dumneavoastra si intrebati-va care sunt scuzele ce va tin in loc?

7. Renuntati la atasamentul fata de trecut

Daca ramanem agatati de trecut este cel mai gresit lucru pe care il putem face deoarece tot ceea ce s-a intamplat in trecut este o lectie din care a trebuit sa invatam ceva, daca ne vom amintii mereu evenimentele sau ne vom dorii sa fie diferite, cu siguranta vom ajunge sa fim foarte nefericiti.

Trebuie sa invatam sa renuntam la aceste trairi si sa privim in urma cu increderea, mergand pe principiul ca trecutul ne-a format pentru prezent.

Deci, renuntati la greselile trecute si traiti prezentul!

8. Renuntati sa mai fiti atat de rigizi in fata schimbarii

Viata este intr-o continua schimbare, lucrurile se schimba in mod constant si de cele mai multe ori trebuie sa ne schimbam si noi odata cu ele, mai ales daca drumul pe care mergem se stramtoreaza din ce in ce mai tare.

Daca va opuneti schimbarii atunci cand simtiti ca aceasta trebuie facuta, veti deveni din ce in ce mai dezamagit.
Daca permiteti schimbarii sa faca parte din viata dumneavoastra si vedeti lucrurile dintr-un alt punct de vedere, veti fi din ce in ce mai deschis fata de nou. Acest lucru va va face sa va simtiti mai fericit si mai impacat cu situatia.

9. Renuntati sa mai criticati

Atunci cand va criticati prea mult sau ii criticati pe cei din jur, consumati din vibratie si va transpuneti intr-o sfera negativa a mintii.

Atunci cand ii criticati pe altii cum se comporta sau ce poarta, de fapt incercati sa ii vedeti pe ceilalti inferiori si pe dumneavoastra superior.

Daca va gasiti in aceasta situatie, incercati sa fiti mai bland si mai intelegator deoarece doar asa veti ajunge sa fiti mai fericit.

10. Nu trebuie sa aveti intotdeauna dreptate

Ce inseamna de fapt corect si incorect? Cu totii avem propriile perspective si de cele mai multe ori ceea ce este corect pentru noi, poate fi incorect pentru altii si invers.

De aceea, trebuie sa renuntati la ideea de a avea intotdeauna dreptate si sa invatati sa acceptati si parerile celor din jur, astfel veti ajunge sa fiti mult mai fericit.

Chiar daca, din punctul dumneavoastra de vedere aveti 100% dreptate, nu trebuie sa ii obligati pe cei din jur sa vada lucrurile asa cum o faceti dumneavoastra. Asta va determina blocarea perspectivelor.

Daca puteti scapa de dorinta de a avea intotdeauna dreptate, cu siguranta va veti simtii mai implinit si veti fi deschis la alte perspective si puncte de vedere.

Fericirea adevarata este o lupta cu fiinta noastra interioara. Atunci cand veti schimba acesti 10 factori, fericirea va aparea in viata dumneavoastra ajutandu-va sa vedeti lucrurile dintr-o alta perspectiva.

A fi fericit nu inseamna neaparat ca totul este perfect, insa inseamna ca ati decis sa priviti dincolo de amaraciune si frustrare iar acum sunteti recunoscator pentru ceea ce aveti.

“Fericirea nu poate fi castigata, garantata sau consumata. Fericirea reprezinta experienta spirituala de a trai fiecare moment in pace, iubire si recunostinta.” Denis Waitely

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog