-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum o simpla schimbare va poate transforma relatia.


Publicitate

Oricare ar fi impulsul pentru schimbarile noastre, majoritatea dintre noi esueaza in incercarea de a face modificari durabile. Schimbarile sunt grele, incomfortabile si necesita perseverenta si rabdare, calitati pentru care unii din noi se lupta.

In loc sa ne compromitem relatiile, va propun sa utilizam „tema relatiei”.

Ce este o tema relationala?

O tema relationala este o intentie. Atunci cand stabiliti o intentie, va indreptati catre ceva la care aspirati dar la care renuntati de fiecare data cand faceti cate un pas in spate.

Aceasta indeparteaza presiunea atingerii unui tel precis si nu reprezinta o situatie de promovare sau esuare. Daca aveti anumite principii statice, cu siguranta micile piedici va vor face sa va doriti sa renuntati.

Tema relatiei dumneavoastra reprezinta ceva ascuns in mintea dumneavoastra si este readusa in prim-plan doar atunci cand este imperios necesara.

Temele se exprima foarte usor prin 1-3 cuvinte. Acestea sunt usor de amintit si usor de accesat daca ne dorim sau aspiram la anumite schimbari.

Cititi mai jos o lista cu exemple de teme relationale:

  • Amabilitate
  • Compasiune
  • Iubire
  • Tandrete
  • Autenticitate
  • Afectiune
  • Sinceritate
  • Amuzament
  • Agilitate
  • Recunostinta
  • Rabdare

Cum sa va mentineti tema relationala:

Alegeti unu pana la trei cuvinte care sa reprezinte cu adevarat tema relatiei dumneavoastra, dupa care notati-le pe biletele si lipiti-le in locuri in care va petreceti marea majoritate a timpului ( oglinda sau calculatorul ).

Atunci cand observati ca incepeti sa aveti obiceiuri proaste, trebuie doar sa va amintiti de tema relatiei, readucand-o la viata. Acesta este un mod extraordinar de a va intari relatia.

De exemplu, daca incepeti sa fiti reactiv fata de partener, aduceti in prim-plan termenul reflexie. Acceptati-l si invatati sa fiti reflectiv si nu reactiv. Observati apoi ce se intampla cu relatia dumneavoastra.

Daca vi se pare ca viata devine prea aglomerata, ganditi-va la termenul „distractie”. Va ajuta foarte mult sa mergeti pe calea pe care v-o doriti.

Eu prefer aceasta cale pentru a ma dezvolta deoarece este o varianta diferita de schimbare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog