-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce se petrece in organismul dumneavoastra atunci cand faceti baie in ghimbir.


Publicitate

Baile detoxifiante sunt la moda! Fiind expusi din ce in ce mai mult la toxine, este necesar sa dezvoltam o rutina sanatoasa a curatirii organismului. Toxinele pot fi intalnite peste tot: in mancare, in apa, in medicamente si chiar in aer. Lista toxinelor care ne afecteaza corpul este interminabila.

Iata cum incepe totul: multi oameni fac dus, la prima ora dimineata. Apa este poluata, samponul si sapunul de asemenea, pasta de dinti contine fluor. Dupa dus continuam cu micul dejun, bogat in pesticide sau mutatii genetice. Asa ca, nici bine nu am plecat de acasa ca deja ne-am expus chimicalelor. De aceea vreau sa impartasesc secretul meu cu dumneavoastra.

Metoda mea favorita de detoxifiere este baia cu ghimbir! Acest tip de baie nu numai ca imbunatateste sanatatea organismului dar previne si aparitia bolilor si intareste sistemul imunitar. Nu este un secret faptul ca ghimbirul este plin de antioxidanti si antiinflamatori, eficienti in prevenirea gripei, racelii sau a cancerului colonorectal si ovarian.

Sa fiu sincera, nu mi-au placut niciodata dusurile, urasc atunci cand apa imi intra in ochi, insa iubesc baile! Apa fierbinte infuzata cu lavanda sau rozmarin...tot ceea ce imi trebuie dupa o zi de munca. Pentru ca fiul meu are doar 7 luni, timpul alocat unei astfel de bai a devenit aproape inexistent asa ca, atunci cand prind momentl, ma asigur ca apa este plina de ingrediente necesare organismului meu. Saptamana trecuta am descoperit aceasta reteta si deja o ador!

Cu totii stim ca prin transpiratie eliminam toate toxinele din organism insa nu toata lumea are acces la sauna. Aceasta reteta preparata chiar la dumneavoastra acasa va ofera oportunitatea sa va salvati organismul de toxine.

Reteta

  • ½ ceasca de ghimbir ras proaspat sau 1 lingurita ghimbir pudra.
  • Umpleti cada cu apa fierbinte (suportabila)
  • 1 ceasca de bicarbonat de sodiu (va ajuta la neutralizarea chimicalelor din apa si la eliminarea clorului, activand absorbtia de minerale)

Dureaza 20-30 min.

Umpleti cada cu apa si adaugati ghimbirul si bicarbonatul de sodiu. Stati in cada 20-30 de minute.

Atentie: Este posibil sa va simtiti putin ametit asa ca, aveti mare grija cand va ridicati din cada. Nu va faceti griji daca timp de o ora, dupa baie, continuati sa transpirati, de aceea eu preferam genul acesta de baie seara, inainte de culcare. Cum aceasta baie va detoxifica organismul prin transpiratie, nu uitati sa va hidratati! Porii dumneavoastra sunt deschisi si absorb mai usor chimicalele, deci nu folositi sampoane sau sapunuri.

Alte retete cu ghimbir.


Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog