-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce reprezinta linia alba din interiorul oului crud...


Publicitate

Ouale joaca un rol important in dieta oamenilor. Acestea sunt bogate din punct de vedere proteic si, din punctul de vedere al expertilor, proteinele sunt o alegere mult mai buna pentru micul dejun decat cerealele procesate si pline de zahar. Tot cu ajutorul oualelor putem sa tinem si kilogramele sub control. Desi in popor se zice ca ouale cauzeaza aparitia bolilor cardiace, acest lucru nu este adevarat.

Daca veti consuma oua cu regularitate, veti observa urmatorul aspect:

Chalaza…

Cu siguranta ati spart oua si v-ati intrebat ce este acea substanta vascoasa alba din interior? Arata dezgustator!

Se numeste chalaza si este foarte bine sa o consumam.

Pe langa aspectul ciudat, nu este cordonul ombilical. Aceasta imagine va explica totul.


Chalaza mentine galbenusul oului la locul potrivit si se gaseste pe ambele parti ale sale. Cu cat aceasta este mai proeminenta, cu atat oul este mai proaspat.

Adevarul este ca aceste atisoare dispar odata cu maturizarea oului. Daca nu exista chalaza inseamna ca oul este vechi si ca a stat foarte mult timp pe rafturile supermarketului. Asa ca, data viitoare cand spargeti un ou stiti la ce anume trebuie sa va uitati.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog