-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bijuteriile le purtam din motive estetice , ca sa ne protejam de fantome, demoni sau altfel spus sa ne vindecam spiritual?


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

M-am intrebat de ce oamenii, indiferent de civilizatie/cultura/sex, poarta zilnic bijuterii. Inelul, cerceii, bratara de la mana ori picior, lantisorul de la gat, confectionate din metale si pietre pretioase, au o alta semnificatie decat, de exemplu, o mostenire de la parinti?

Folosindu-se de cel de-al saselea simt, aspirantii aflati pe calea spirituala din cadrul “Spiritual Science Research Foundation” (SSRF) au putut realiza desene/schite ale mainii, capului, indicand punctele esentiale in care actioneaza bijuteriile, aratand efectele benefice pe care le au asupra organismului. Confirmarea a venit din partea Sfiintiei Sale Dr. Jayant Balaji Athavale.


Prin beneficii intelegand, de fapt, posibilitatea ca persoana sa aiba acces la energia Divina, sa o asimileze, cu scopul de a elimina energia negativa din corp, protejandu-l de atacuri din partea fortelor malefice si, la fel de bine, sa se vindece spiritual, prin presopunctura.

Haideti sa intelegem cum e posibil ca, purtand diferite tipuri de bijuterii, sa primim mesaje ca suntem vindecati din punct de vedere spiritual!

Inelul purtat pe al patrulea deget al mainii/inelar

Prin purtarea inelului de aur pe inelar, se activeaza energia Divina, ne conectam cu ea, pentru ca exercita presiune pe degetul respectiv, realizandu-se astfel presopunctura. Terapia va face ca obstacolele sub forma de energii negative sa fie eliminate. Cu alte cuvinte, degetul primeste constiinta Divina.

Din punct de vedere spiritual, efectele vor fi mai bine percepute, daca purtam inelul pe cel de-al patrulea deget sau pe cel mijlociu. Mai multe beneficii se vor observa, cand femeile vor tine inelul pe mana stanga, in vreme ce barbatii pe mana dreapta.

Cerceii

Prin cerceii de la ureche este atras principiul Divin. Gratie lui, aceasta minunata bijuterie transmite un flux de bucurie si de fericire ce se va raspandi in tot corpul unei finite si in jurul ei.

Lantul de aur de la gat

Valuri intregi ale constiintei Divine, ale elementului absolut, focul, sunt atrase si emise in mediul inconjurator al persoanei care poarta un lant de aur la gat, astfel incat incertitudinea, dominata de Raja, ori nesabuinta, ignoranta, specifice pentru Tama, vor fi abandonate.

De asemenea, spiritul de luptator manifestat impotriva oricarei energii negative (fantome, diavoli, demoni) va fi prezent la om, prin crearea elementului de foc absolut.

Bratara din cupru

Activeaza constiinta Divina, este un protector al mainii si mintii omului. Prin ea, se atrage energia salvatoare a Soarelui.

Important ar fi si tipul de metal utilizat

Referindu-ma la efectele de ordin spiritual, in procente, pe primul loc se situeaza aurul (70 %), urmat de argint (35%), de cupru (15%), in timp ce fierul, zincul si bronzul ating doar 3% .

Nu as putea afirma ca devenim dintr-o data mai spirituali daca purtam aceste bijuterii. De un lucru nu ma indoiesc. Forta Divina ne insoteste pretutindeni!


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog