-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum sa faceti chiuveta sa straluceasca cu ajutorul unui singur element


Publicitate

Tuturor ne place sa avem chiuveta curata si fara pete insa, datorita faptului ca o folosim in mod constant, uneori pare imposibil de curatat. In plus, apa dura lasa urme peste tot pe fatada. Chiar daca uneori reusiti sa curatati foarte bine chiuveta, asta va ia foarte mult timp si nu puteti proceda astfel zilnic.

De cele mai multe ori, oamenii folosesc pentru curatare, tot felul de chimicale si agenti chimici insa rezultatul nu este cel dorit.

Azi ne propunem sa va oferim o metoda simpla care sa va scoata din aceasta incurcatura! Va oferim reteta formata dintr-un singur ingredient minune. Acest ingredient va face ca chiuveta dumneavoastra sa arate ca noua.

Poate ca nu credeti in eficacitatea sa insa, dupa ce veti termina de curatat o sa ramaneti uimiti! Aceasta substanta este poate cel mai puternic detergent pe care l-ati folosit la curatarea casei.

Despre ce este vorba?

Aveti nevoie de otet alb 5%. Turnati intr-un bol si imbibati un prosop sau o carpa.

Pentru a preveni diluarea otetului, asigurati-va ca chiuveta este complet uscata. Luati apoi carpa si frecati petele din chiuveta.
Daca puteti, imbibati mai multe carpe in otet si aplicati-le, in acelasi timp, pe mai multe pete. Lasati sa actioneze!

Carpele trebuie sa acopere petele timp de cel putin 1 ora. Dupa aceea folositi partea verde a unui burete si frecati zonele in care sunt cele mai mari probleme.

Daca doriti, puteti repeta procedura ori de cate ori aveti nevoie sa scapati chiar si de cele mai incapatanate pete. La final, lasati chiuveta sa se usuce si bucurati-va de rezultat.

Aceasta metoda este usoara si extrem de eficienta! Toti cei care au incercat acest truc au incetat sa mai foloseasca alta metoda de curatare.

Priviti videoclipul de mai jos pentru o explicatie mai detaliata a procedurii!


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog