-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum mi-am tratat migrena in doar 5 minute cu o bautura miraculoasa!


Publicitate

Migrenele sunt acele dureri graznice de cap care atrag dupa ele si alte senzatii urate precum slabiciune, stare de voma, etc.

Numerosi oameni foloseste medicamente sintetice precum Nurofen sau Ibalgin in speranta ca scapa de durerile provocate de aceste migrene. Insa, aceste dureri pot fi tratate cu ajutorul unor alternative sanatoase.

Persoanele care sufera de migrene spun ca pulsatiile si durerile pot dura chiar si cateva zile. Exista si cateva semne care prevestesc aparitia migrenelor:

  • Rigiditate in zona gatului
  • Iritabilitate
  • Constipatie
  • Cascat necontrolat
  • Depresie
  • Pofta de mancare

Migrenele pot aparea si in urma lipsei orelor suficiente de somn, deficitului nutritiv, stresului, alcoolului, deshidratarii si anumitor aditivi alimentari.

Electrolitii sunt vitali pentru o buna functionare a organismului si pentru o hidratare ca la carte a acestuia. Electrolitii sunt minerale cu incarcatura electrica si cu functii extrem de importante:

  • Regularizeaza functiile musculare
  • Sustine buna functionare a functiei cardio vasculare
  • Regularizeaza si sustine sistemul nervos

Magneziul este un alt mineral esential care are o functie vitala in organism. Proprietatile sale puternice antiinflamatorii previn aparitia migrenelor, si sunt considerate a fi raspunsul organismului la inflamatii.

Azi impartasim reteta unei bauturi naturale si simple care va ajuta la tratarea migrenelor. A fost folosita cu multi ani in urma si a fost transmisa din generatie in generatie, acest fapt intarind increderea in eficacitatea sa. 

Se prepara din 3 ingrediente simple:

  • Zeama de la 1 lamaie
  • 2 lingurite sare de mare de calitate superioara
  • 1 ceasca de apa

Atunci cand vine vorba de sare, va recomand sa o folositi pe cea Himalaya deoarece reprezinta o sursa suplimentara de minerale esentiale. Sarea contine sodiu, necesar unei hidratari exemplare si echilibrarii fluidelor din organism.

De fapt, acest remediu natural nu a fost demonstrat stiintific dar, daca luam in calcul faptul ca migrenele se trateaza cu solutii electrolite de nivel IV, este suficient cat sa ne asigure ca acest amestec ne va elibera de durerile crunte ale migrenelor.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog