-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Reteta cu ajutorul careia parul ne creste ca prin magie! Avem nevoie doar de 3 ingrediente


Publicitate

Lupta cu caderea parului este o problema reala in zilele noastre. Oamenii sunt din ce in ce mai stresati, mancarea contine din ce in ce mai multe toxine si acestia nu sunt singurii factori din cauza carora ramanem fara par. Atat barbatii cat si femeile duc o lupta cu aceasta problema.

Oamenii incearca pe orice cale sa redobandeasca parul pe care il aveau insa toate incercarile si retetele se duc pe apa sambetei. Cu siguranta transplantul de par este o solutie insa nu toti oamenii au resursele financiare suficiente.



In acest articol va prezint o reteta pe care este posibil sa nu o fi incercat insa este foarte buna in cazul caderii parului sau chiar al cheliei.

Aceasta reteta este una naturala, eficienta si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati fiecare pas.

Aveti nevoie de 2 linguri ulei de ricin, 1 galbenus si 1 lingura de miere. Da doar atat!

Amestecati ingredientele pana se transforma intr-o pasta. Masati scalpul dupa care aplicati restul preparatului pe lungimea parului. Acoperiti-va parul si lasati sa actioneze timp de 2-4 ore. Spalati normal si repetati procedura pe o perioada de 1 luna.

Rezultatele va vor surprinde.

Uleiul de ricin este folosit de secole in cazul tratarii caderii parului deoarece are proprietati antibacteriene si antifungice, luptand impotriva tuturor infectiilor. Acesta contine si acid ricinoleic, care ajuta la circulatia sanguina de la nivelul scalpului. Uleiul de ricin sporeste cresterea parului de 3-5 ori. Pe de alta parte, galbenusul, contine aminoacizi si proteine, hranind parul cu nutrienti. Mierea, ingredientul minune, este un antioxidant puternic si are proprietati antifungice, excelent in prevenirea caderii parului.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog