-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta femeie avea parul foarte rar insa cu ajutorul unui ingredient parul s-a indesit intr-o singura saptamana.


Publicitate

Alopecia este un termen utilizat pentru definirea caderii parului la nivelul scalpului sau a unei alte parti de pe corp. Exista foarte multi factori care contribuie la aparitia acestei disfunctii printre care regasim: dezechilibrul hormonal, dieta nesanatoasa, alergiile, stresul fizic sau emotional, gena, igiena precara a parului si utilizarea produselor cosmetice de calitate proasta.

Desi gasim pe piata foarte multe produse care garanteaza ca fac minuni in refacerea fibrei capilare, acestea sunt de cele mai multe ori foarte scumpe si nu se compara cu remediile naturiste pe care le puteti prepara chiar la dumneavoastra acasa. Tratamentul impotriva caderii parului, pe care vi-l propunem mai jos va poate imbunatati calitatea parului sub mai multe forme- stimuleaza cresterea si impiedica pierderea parului, hranind foliculul.



Iata cum sa va bucurati de un par mai des prin intermediul a 3 variante naturale:

1# Ouale

In functie de lungimea parului, bateti bine 1-2 oua si aplicati pe par. Lasati ouale sa actioneze timp de jumatate de ora. Clatiti parul cu apa calduta si sampon. Ouale sunt pline de proteine, factor extrem de important pentru cresterea parului. Folositi acest tratament de doua ori pe saptamana.
In mod alternativ puteti amesteca 1 galbenus cu 1 lingura din uleiul dumneavoastra preferat si 2 linguri de apa. Aplicati la nivelul scalpului prin miscari lente. Faceti acest tratament o data pe saptamana.

Atentie: folositi doar galbenusul de la ou.

2# Uleiul de masline

Aplicati la nivelul scalpului, prin miscari lente, ulei de masline caldut. Lasati sa actioneze 30-45 de minute dupa care clatiti cu un sampon hidratant. Puteti lasa masca pe durata intregii nopti si sa spalati parul dimineata urmatoare.

In mod alternativ, amestecati uleiul de masline cu putina miere si aplicati pe lungimea parului. Lasati sa actioneze 30 de minute. Pentru rezultate cat mai bune puteti folosi ambele remedii o data sau de doua ori pe saptamana.

3# Avocado

Faceti un amestec dintr-o pasta de avocado, o banana zdrobita si o lingura de ulei de masline. Aplicati amestecul la nivelul parului si masati scalpul cu miscari lente. Lasati sa actioneze jumatate de ora si clatiti cu sampon.

Puteti amesteca si 2 linguri de ulei din germeni de grau cu jumatate de avocado copt. Aplicati amestecul pe parul proaspat spalat si lasati sa actioneze timp de 20 de minute. Spalati din nou parul cu sampon..

Folositi oricare din aceste remedii, cel putin o data pe saptamana, pentru a vedea rezultatele.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog