-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Culorile si activarea energiilor benefice zodiilor pentru Anul Nou


Publicitate

In randurile de mai jos, iti voi dezvalui cateva secrete privind lucrurile, obiectele, culorile care vor atrage energiile pozitive in functie de zodia din care faci parte. Urmatoarele culori, pe care le voi indica, nu sunt culorile specifice zodiilor respective, ci sunt culorile norocoase ale anului 2016 pentru fiecare zodie.

Cum sa activezi energiile benefice zodiei tale


BERBEC


Pentru a atrage energiile benefice, iti recomand sa ai asupra ta fie culoarea indigo, fie culoarea violet.

Aceste culori (amandoua sau oricare dintre ele) te vor proteja intregul an de toate gandurile negative, de toata invidia celor din jur. Desigur, pentru vitalitate, culoarea rosie sau un accesoriu avand aceasta culoare este binevenita deoarece zodia Berbecului este singura zodie care are o conexiune simbiotica cu culoarea sa norocoasa: rosul. Astfel, intotdeauna rosul iti va purta noroc si iti va activa energiile vitale. Incearca totusi sa nu folosesti rosul in exces pentru ca iti poate creste tensiunea arteriala sau te poate hiperactiva.

TAUR


Iti recomand sa porti culoarea albastra sau albastru-violet (albastru lavanda).

Aceasta culoare iti va da multa intuitie in lunile care urmeaza si, de asemenea, iti va transfera pentru 12 luni capacitatea sa de a intui ce gandesc cu adevarat cei din jur despre tine. Astfel, vei avea posibilitatea sa iti corectezi din timp un anumit stil de comportament, pentru a te adapta, in cazul in care doresti, nevoilor celorlalti.

GEMENI

Add caption
In noaptea Anului Nou iti sugerez sa porti asupra ta culoarea maro, in orice nuanta sau un obiect sau accesoriu din lemn.

Culoarea maro, adica culoarea pamantului, a lutului, este culoarea specifica semnelor de Pamant (Taur-Fecioara-Capricorn) si, in noaptea de 31decembrie-1 ianuarie iti va transmuta calitatile specifice acestor zodii. Gemenii sunt un semn de aer care, de multe ori este volatil si a fost adesea catalogat ca fiind superficial, sau incapabil sa duca la bun sfrsit activitatile pe care le incepe. In acesta perioada Gemenii sunt foarte vulnerabili la provocarile venite dinspre trecut; fosti iubiti, fosti parteneri de afaceri, ba chiar foste situatii, toate vor reveni in viata ta. Si, daca vrei sa inchizi o data pentru totdeauna conexiunea nesanatoasa cu astfel de provocari, atunci culoarea maro sau un accesoriu de lemn iti va transfera si tie calitatile de baza ale semnelor de pamant — incapatanarea de a pastra directia aleasa in prezent si ambitia de a persevera.

RAC


In noaptea de 31 decembrie-1 ianuarie iti recomand sa porti culoarea violet sau un accesoriu care sa aiba aceasta culoare.

Violetul este compus, in termeni generali, din combinarea culorilor rosu cu albastru. Astfel, iti va transfera vitalitatea, dinamismul si energia culorii rosii, dar si sensibilitatea, emotia si intuitia culorii albastre. In cazul tau, culoarea violet iti va activa pe intreg anul 2016 al treilea ochi si vei avea posibilitatea sa vezi dincolo de aparente si de mastile pe care cei din jurul tau le vor afisa. In plus, culoarea violet este si un bun protector impotriva atacurilor energetice.

LEU


In noaptea de Anul Nou iti recomand sa porti asupra ta o bijuterie sau un accesoriu din aur.

Aurul este cel mai maleabil si ductil material, iar asta inseamna ca poate suporta forte de compresie foarte mari. Mai are capacitatea de a se alia foarte usor cu alte metale, iar aceste calitati spectaculoase au atras dintotdeuna atentia achimistilor. Iata de ce iti recomand sa porti aur asupra ta, pentru ca in noaptea de Anul Nou iti poate transmite si tie din calitatile sale, sprijinindu-te vreme de un an de zile. Astfel, energia transmutata te va ajuta sa fii mai flexibil, sa legi prietenii cu mai mare usurinta. Te va ajuta sa dai dovada de rezistenta si regenerare in fata tuturor problemelor care pot aparea in urmatoarele 12 luni, dar iti va da si multa maleabilitate, pentru a te adapta tuturor provocarilor.

FECIOARA


In cazul tau iti recomand sa porti asupra ta un obiect din cupru sau o bijuterie care sa contina si cupru.

Numele acestui metal, provine de la insula Cipru, de unde pe perioada cuceririi romane a insulei a fost extras in cantitati foarte mari. La un moment dat in istoria cuceririlor romane Ciprul era singura sursa care furniza cupru intreglui Imperiu Roman. Cuprul are o rezistenta energetica si adaptabiitate impresionanta, fiind gasit de la cantitati infime la cantitati uriase in toate structurile naturii: in roci, sol, rauri, mare, in plante, ba chiar si in corpul uman! In alchimie este considerat ca fiind metalul zeitei Venus. In cazul in care alegi sa porti un obiect din cupru, atunci el iti va transfera in noaptea dintre 31 decembrie-1 ianuarie si proprietatile sale care te vor insoti tot anul 2016: capacitatea de a atrage dragostea si banii in viata ta.

BALANTA


Pentru Balanta, culoarea recomandata este galben.

Daca esti Balanta sau ai ascendentul in acest semn zodiacal, vei avea dificultati de exprimare si comunicare cu cei din jurul tau. Fie vei alege sa taci in situatii cand va trebui sa fii asertiv, fie vei folosi un limbaj neadecvat, care va deranja persoanele mai sensibile. Asa incat, culoarea galbena iti va transfera ,,darul comunicarii” si vei sti, instinctiv, cat si cum sa iti dozezi vorbele.

SCORPION


Scorpionului ii este recomandat sa poarte in noaptea Anului Nou negru.

Culorile, asa cum le percepem noi, reprezinta de fapt proprietatea obiectelor din jurul nostru de a reflecta undele electromagnetice ale luminii intr-o anumita proportie. Negrul este acromatic pentru ca el absoarbe/reflecta in mod egal undele electromagnetice ale luminii si de aici confera si semnului zodiacal al Scorpionului niste calitati deosebite. Anul acesta este un an foarte important pentru tine, draga Scorpionule, in care vei realiza multe lucruri. Iata de ce negrul, care are proprietatea de a absorbi complet lumina ( dar si de a o reflecta in mod egal), iti va ceda, pentru urmatoarele 12 luni, capacitatea sa de a te incarca energetic oricand, de la oricine, atat cat ai nevoie. Astfel vei fi plin de energie si iti vei pastra atentia treaza in orice secunda.

SAGETATOR


Daca esti Sagetator culoarea care iti va transfera cel mai bine atributiile sale este rosu burgund sau rosul visina putreda.

Poti purta asupra ta sau in poseta un obiect sau un servetel/esarfa de aceasta culoare. Urmeaza un an intens pentru tine, in care te vei schimba profund: Sagetatorii prea agitati vor invata sa se tempereze, in timp ce Sagetatorii sfiosi si timizi se vor transforma in adevarati luptatori.

Rosul burgund pe de o parte iti va da stamina si incredere, dar nuanta sa inchisa te va si tempera in situatii in care risti sa te avanti fara o evaluare prealabila.

CAPRICORN


Culoarea recomandata pentru acest An Nou este culoarea verde smarald.

In toate culturile lumii culoarea verde a fost tratata cu respect si consideratie, atunci cand era asociata cu natura, cu viata si renasterea, dar si cu teama si precautie cand era asociata cu culoarea veninului. In Dictionarul de Simboluri, Jean Chevalier ii citeaza pe Heinz si Mohr, atunci cand reproduce un comentariu poetic realizat de acestia in descrierea culorii verzi: ,,Simbolistica crestina percepe aceasta culoare ca fiind ”. Aceasta culoare, purtata in vestimentatie sau ca obiect decorativ in noaptea Anului Nou iti va aduce linistea si echilibrul emotional. In plus iti va conferi abundenta si stabilitatea financiara in urmatoarele 12 luni.

VARSATOR

Culoarea recomandata sa o porti in noaptea Anului Nou este turcoazul.

Este o culoare regala, cu personalitate, sofisticata si deosebita. In ultimii ani au fost create multe accesorii din peruzea, o piatra semipretioasa de culoare turcoaz, care au fost bine primite pe piata vanzarilor de bijuterii. Daca porti aceasta culoare asupra sau in apropierea ta in noaptea Anului Nou, iti va transfera, pentru urmatoarele 12 luni urmatoarele calitati: se va crea o bariera care va tine la distanta atacurile energetice indreptate asupra ta. Iti va conferi energie vitala, o stare de sanatate buna, vointa si determinare. Te va sustine foarte mult in orice negocieri ei avea de purtat, pentru ca va revela subconstientului tau informatii despre gandurile si intentiile interlocutorilor tai. In loc de un material turcoaz poti purta bijuterii confectionate din turcoza (peruzea).

PESTI

Pentru a avea noroc pe plan financiar, social si pentru a te bucura de realizari frumoase in sectoarele de viata pe are le doresti active, iti recomand culoarea argintie sau sa porti un obiect, un accesoriu din argint.

Argintul este un metal mult mai rar decat aurul si in vechime era la fel de pretos ca si diamantele. Numit de alchimisti ,,metalul Dianei” sau ,,metalul Lunii” este combinat adeseori cu cantitati infime de cupru pentru realizarea bijuteriilor sau obiectelor artizanale. In noaptea de Anul Nou iti va transmuta una din calitatile sale pentru care este atat de cautat in lumea ezoterica: capacitatea de a purifica persoana de toate energiile negative. Probabil ai observat ca atunci cand porti argint pe piele, uneori oxideaza mai mult, uneori mai putin sau chiar deloc. Probabil ca exista o multime de explicatii bio-chimice pentru aceste diferente, insa din punct de vedere ezoteric, Argintul oxideaza numai atunci cand corpul respectiv este incarcat cu substante nocive, cand este stresat sau atacat energetic. Argintul are proprietatea de a actiona ca un detoxifiant si acelasi rol il va transmuta spre tine in noaptea de Anul Nou. Vibratia sa te va proteja si insoti energetic 12 luni.

Sursa: roastrolog.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog