-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta femeie a baut zilnic, timp de 8 luni, suc de morcovi. Iata rezultatul


Publicitate

Ann Cameron, scriitoare a numeroase carti pentru copii, s-a nascut in 1943. In anul 2012, a fost diagnosticata cu cancer de colon in stadiul 3. In momentul in care a hotarat sa se opereze, a decis si ca nu isi doreste chimioterapie.

Din pacate, in luna noiembrie, 2012, medicii au descoperit faptul ca boala ajunsese in stadiul 4 si ca se extinsese si la plamani. Pronosticul nu arata prea bine, mai avea de trait doar 3 ani. Inca o data ea a refuzat chimioterapia. Si-a vazut sotul trecand prin asta inainte sa moara si nu isi dorea ca ultimele zile din viata sa arate asa.



Auzise de un barbat pe nume Ralph Cole, care reusise sa scape de cancerul de piele prin consumul sucului de morcovi zilnic ( 5 pahare pe zi ) asa ca, a hotarat sa incerce si ea. Nu prea avea nimic de pierdut si reteta era simpla. Suc natural de morcovi.

Dupa doua saptamani, si-a facut o tomografie si a aflat ca nu se schimbase cu nimic diagnosticul.

Dupa 8 saptamani, tomograful arata faptul ca boala se oprise din evolutie iar glandele limfatice nu mai erau inflamate. Dupa patru luni, cancerul continua sa dispara iar dupa 8 luni, scriitoare scapase complet de aceasta boala.

Motivul pentru care terapia a functionat, a fost continutul de cartenoide anticancerigene din morcovi, considerate de multi necesare in oprirea dezvoltarii celulelor canceroase.

In cazul in care ati fost diagnosticat cu orice tip de cancer, nu va intrerupeti tratamentul, optand doar pentru o cura cu suc de morcovi. Fiecare tip de cancer este diferit si astfel, unele tipuri pot raspunde la tratament iar altele nu. Daca hotarati sa urmati un tratament, decizia va apartine in totalitate, noi incurajam luarea de decizii in urma unor discutii cu familia si psihologul. Acestea fiind spuse, nu cred ca poate fi ceva rau in incercarea de a consuma zilnic un astfel de suc. Ce aveti de pierdut?

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog