-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Activati proprietatile anticancerigene ascunse ale lamaii, prin inghet.


Publicitate

“Un nou studiu a scos la iveala, pentru prima oara, cum limonoidele, compusii naturali prezenti in lamaie si in alte citrice, impiedica dezvoltarea ER+ si ER- ale celulelor cancerigene, in cazul cancerului mamar. Acest studiu vine in intampinarea studiilor precedente care demonstrau faptul ca fructele reduc riscurile aparitiei cancerului mamar.”

Majoritatea oamenilor spun ca ar trebui consumata intreaga lamaie, nu numai pentru proprietatile sale sanatoase dar si pentru gustul extraordinar!



Cum?

Foarte simplu, luati o lamaie ORGANICA, spalati-o bine si puneti-o in congelator. Odata inghetata, o puteti consuma in intregime, fara a mai fi nevoie sa o decojiti.

Folositi-o pentru a presara peste salata, inghetata, cereale, taitei, supa, sosuri, etc. Nu exista bariere si veti observa ca va ofera senzatii ale papilelor gustative pe care nu le-ati mai experimentat pana acum.

De ce as face asta? Pentru ca in coaja de lamaie gasim de la 5 pana la 10 ori mai multa vitamina C decat in zeama de lamaie si, in plus, va ajuta sa scapati de toxinele din organism.

Inca ceva, lamaia este adjuvant in distrugerea celulelor cancerigene deoarece este, din cate se spune, de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.

Aceste lucruri nu au fost spuse pana acum deoarece exista persoane care au interes in dezvoltarea unei variante sintetice si toxice, care le va aduce beneficii materiale multiple.

Vestea buna este aceea ca lamaia are un gust foarte bun si nu are efectele negative pe care chimioterapia le ofera pacientilor.
Ce este ciudat, este faptul ca unii ascund acest aspect pentru a nu periclita veniturile celor carora profita de pe urma oamenilor bolnavi.

Un alt aspect interesant al lamaii este acela ca are un efect remarcabil asupra chisturilor si tumorilor. Unii spun ca este un remediu dovedit care lupta impotriva tuturor tipurilor de cancer.

Si nu se opreste aici. Are efect antimicrobian, tratand infectiile si fungii; distruge parazitii interni si viermisorii; echilibreaza presiunea sanguina; este un bun antidepresiv, combate stresul si nervozitatea.

Sursa acestor informatii, desi nu este prezentata oficial, este preluata de la cei mai mari producatori de medicamente din lume. Acestia spun ca dupa 20 de teste in laborator, inca din anul 1970, rezultatele arata ca acest fruct trateaza celulele maligne a 12 tipuri de cancer: de colon, mamar, prostata, plamani si pancreas. Compusii lamaiului sunt de 10.000 de ori mai efectivi decat Adriamicin, un medicament folosit in chimioterapie, in intreaga lume, pentru a reduce cresterea numarului de celule cancerigene.

In plus, acest tip de terapie, cu extract din lamaie, distruge doar celulele canceroase si nu le afecteaza pe cele sanatoase.
Procesul este unul simplu: cumparati o lamaie ORGANICA, spalati-o, inghetati-o, radeti-o si presarati-o peste tot ceea ce mancati.

Nu este stiinta exacta. Dumnezeu lasa anumite elemente pe Pamant pentru a ne mentine organismul sanatos. Corporatiile ascund aceste informatii si dezvolta medicamente sintetice pentru tratarea bolilor. Chimicalele sintetice dau nastere altor simptome, atragand utilizarea altor medicamente pentru a le combate.

Si astfel, ciclul continua, atragand dupa sine un castig enorm, izvorat dintr-o dorinta nebuna de a imbolnavi oamenii si de a-i priva de accesul la alimentele curative naturale, minerale. Toate astea pentru a-si pastra profitul cu care le inchid gura politicienilor in fata crearii de legi care sa protejeze cu adevarat oamenii de astfel de tratamente.

Daca nu luptam pentru sanatatea noastra si vom continua sa luam medicamente sintetice, o sa ramanem „pacaliti” intreaga viata.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog