-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata O Reteta Facuta In Casa Impotriva Tusei Si Inflamatiilor Pulmonare: Mult Mai Puternica Decat Orice Sirop De Tuse Si Cu Efecte Imediate


Publicitate

Majoritatea medicamentelor impotriva tusei contin Dextrometorfan sau DXM. DXM a fost folosit de multi ani, ca substanta activa, pentru medicamentele impotriva tusei insa majoritatea oamenilor nu ii cunosc reactiile adverse. De fapt, este atat de periculoasa incat poate fi fatala copiilor si adolescentilor. Este principala cauza a urgentelor in spitale. Parintii trebuie sa stie faptul ca 10% dintre copii nu au enzimele adecvate pentru a metaboliza DXM si astfel se poate ajunge la consecinte periculoase.


Astfel, data viitoare, in loc sa cumparati medicamente periculoase impotriva tusei, incercati acest remediu facut in casa. Acesta este un remediu foarte puternic si actioneaza mai repede decat orice medicament de pe piata.

Ingredientele acestui remediu sunt foarte comune (turmeric, cimbru, cuisoare si miere) luate impreuna creeaza un remediu pentru congestie, tuse si inflamatii pulmonare. Cimbrul relaxeaza plamanii si muschii traheei, bronhiile, deschizand caile respiratorii.

Ghimbirul este un antiinflamator natural cu o actiune expectoranta.

Ingrediente

• 1 pliculet ceai verde;
• 1/2 lingurita radacina ghimbir (proaspat macinata);
• 1/2 lingurita turmeric;
• 1/3 lingurita cimbru;
• 2 lingurite miere;
• Sucul de la jumatate de lamaie (sau 1 picatura de ulei esential din lamaie).

Instructiuni

Puneti pliculetul de ceai si plantele intr-o ceasca mare cu apa fierbinte. Lasati-le sa se inabuseasca timp de cateva minute. Strecurati si adaugati lamaie si miere.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog