-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tehnica Lamaii Inghetate Poate Lupta Impotriva Tumorilor Maligne Din Corp-RETETA!


Publicitate

Una dintre cele mai vechi fructe cunoscute, lamaia, este utilizata atat in scop alimentar cat si terapeutic. Lamaia este plina de nutrienti si antioxidanti vitali pentru o buna functionare a organismului. Continutul ei ridicat in nutrienti si gustul unic au facut din sucul de lamaie o parte esentiala a multor retete si remedii facute in casa. S-a demonstrat stiintific faptul ca lamaia are o intindere larga de proprietati sanatoase si aici putem include detoxifierea organismului stimuland functionarea ficatului si al rinichilor. In acelasi timp sistemul imunitar este intarit prin diminuarea radicalilor liberi. Astfel, putand preveni dezvoltarea diverselor boli. 


Insa, multi oameni nu stiu faptul ca majoritatea nutrientilor din lamaie se gasesc chiar in coaja acesteia si de cele mai multe ori o arunca. Conform ultimelor studii, numarul de antioxidanti si uleiuri din coaja de lamaie este suficient de crescut incat sa lupte impotriva cancerului.

Lamaia Inghetata- O terapie impotriva cancerului

S-a demonstrat stiintific faptul ca proprietatile antibiotice si antivirale ale lamaii reduc activitatea mai multor microorganisme care stau la baza infectiilor si bolilor. Acestea s-au dovedit a fi eficiente si in tratarea parazitilor, presiunii arteriale crescute si a numeroaselor boli ce afecteaza sistemul nervos. Insa nu demult s-a demonstrat si faptul ca lamaia are proprietati anticancerigene care pot fi mult mai benefice decat chimioterapia. Asta se datoreaza proprietatilor sale medicinale care distrug in mod selectiv celulele din organism- pe cele canceroase iar pe cele sanatoase lasandu-le intacte, marele dezavantaj al chimioterapiei.

Efectul alcalin al lamaii schimba mediul organismului, impiedicand raspandirea cancerului.

Conform cu peste 20 de studii, proprietatile anticancerigene ale lamaii sunt un atribut al compusilor numiti limonoizi, gasiti intr-un numar mare in citrice. Acesti compusi sunt benefici mai ales in cazul cancerului mamar. De fapt, s-a demonstrat ca acidul citric este de 10,000 de ori mai eficient decat Adriamcinul, un medicament utilizat in toata lumea pentru tratarea cancerului. Acest acid distruge decat celulele maligne, pe cele sanatoase lasandu-le neatinse.

Mai mult, limonoidele sunt foarte bune in tratarea:

- cancerului colorectal;
- cancerului de pancreas;
- cancerului de prostata;
- cancerului de ficat;
- neuroblastom;
- leucemie.

Remediul:
o lamaie data pe razatoare si congelata.

Cel mai recomandat tratament, cu lamaie, pentru cancer este consumul regulat al intregii lamai, inclusiv al cojii. Cea mai buna varianta o reprezinta congelarea lamaii, pentru inceput.

Daca faceti acest lucru pentru prima oara, este important sa splatai lamaia intr-un amestec de apa, zeama de lamaie si bicarbonat de sodiu sau otet de mere.

Dupa aceea puneti lamaia in congelator.

Dupa ce a inghetat, o puteti da pe razatoare cu usurinta, atat coaja cat si miezul.

Apoi, puteti adauga aceasta pudra de lamaie in numeroase mancaruri sau bauturi.

Trebuie sa stiti de asemenea ca sucul de lamaie are foarte multe proprietati sanatoase, insa in ceea ce priveste tratarea cancerului, efectele nutritive ale cojii de lamaie sunt mult mai benefice. In coaja se gasesc cei mai multi limonoizi si antioxidanti reponsabili cu reducerea si eliminarea diverselor tipuri de tumori maligne.

Cercetarile au aratat ca o singura lamaie are in jur de 22 de agenti anticancerigeni incluzand:

- Limonene;
- Citrus pectin;
- Glicogeni flavonoli;
- Vitamina C.

Cat de eficient este in lupta impotriva cancerului?

Conform Organizatiei de Cercetare Industriala Australia Commonwealth (COCAC), intregul continut al lamaii poate reduce aparitia cancerului cu 50%.

De asemenea, este recomandat consumul a cel putin 150g de lamaie pe saptamana, pentru a preveni cancerul.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog