-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O Poveste Ce Ne Atinge Sufletul... Fiti atenti la Morala!


Publicitate

Un medic intra in graba in spital dupa ce fusese chemat pentru o operatie de urgenta. Si-a schimbat hainele si a mers direct in sala de operatie.

Tatal baiatului astepta medicul pe hol.

Vazandu-l, tatal a inceput sa tipe:

„De ce v-a luat atata timp sa ajungeti? Nu stiti ca viata fiului meu este in pericol? Nu va asumati responsabilitatea pentru nimic?”


Medicul a zambit si a spus:

„Imi pare rau, nu eram in spital, am venit cat am putut de repede atunci cand am primit telefonul... Acum as vrea sa ne linistim pentru a-mi putea face treaba.”

“Sa ma linistesc?! Daca fiul dumneavoastra ar fi in aceasta camera acum, v-ati putea calma? Daca propriul dumneavoastra fiu ar fi pe moarte, ce ati face?” A spus infuriat, tatal.

Medicul a zambit din nou si i-a raspuns:

„O sa va spun ceea ce scrie in Cartea Sfanta: Din tarana ne nastem, in tarana ne intoarcem, Domnul fie laudat. Medicii nu pot prelungi vieti facem doar tot ceea ce ne sta in putinta, cu voia lui Dumnezeu”.

„Da, sa dai sfaturi atunci cand nu esti implicat direct, nu-i greu” zise tatal printre dinti.

Operatia a durat cateva ore bune, dupa care medicul a iesit fericit,

„Multumita lui Dumnezeu, fiul dumneavoastra a fost salvat!”

Fara sa mai astepte raspunsul tatalui, i-a replicat:

„Daca aveti nelamuriri intrebati-o pe asistenta!!”

“De ce este atat de arogant? Nu mai putea astepta cateva minute ca sa ii pot pune cateva intrebari despre starea de sanatate a fiului meu?” Zice tatal cand o vede pe asistenta.

Asistenta i-a raspuns cu lacrimi in ochi:

„Fiul sau a murit ieri intr-un accident de masina, era la inmormantare atunci cand l-am sunat pentru operatia fiului dumneavoastra. Acum ca a incheiat operatia si fiul dumneavoastra este in siguranta, s-a intors la inmormantare”.

MORALA : Nu judecati pe nimeni... deoarece nu stiti ce viata au sau prin ce trec!”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog