-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum Sa Tratati Infectia Urinara Cu Otet De mere Si Praf De Copt.


Publicitate

O alternativa la antibiotic, cand vine vorba de infectiile urinare precoce, o reprezinta utilizarea metodedelor naturale precum otetul de mere si praful de copt.

Majoritatea infectiilor tractului urinar sunt cauzate de Escherichia coli sau bacteria (E. coli) care, conform Centrului Medical din cadrul Universitatii din Maryland, trece din vezica in uretra. Infectia urinara poate aparea in orice parte a tractului urinar. 


Infectia urinara apare mai frecvent la femei decat la barbati. Folosind remedii naturale, pentru a trata infectiile urinare, poate ajuta la prevenirea agravarii infectiei.

Tratament cu otet de mere pentru Infectiile Urinare

Otetul de mere contine enzime necesare organismului, este bogat in minerale si nutrienti precum potasiul, care ajuta la prevenirea cresterii sau a inmultirii bacteriei responsabile cu aparitia infectiei urinare. Acidul acetic, prezent in otetul de mere, are capacitatea de a stimula cresterea bacteriilor benefice si de a le distruge pe cele ,rele’, in acelasi timp.

Ingrediente:

Otetul de mere organic
Apa filtrata

Instructiuni:

Amestecati 2-3 linguri de otet intr-un pahar cu apa Beti acest preparat de doua sau trei ori pe zi. Pentru un gust mai placut, adaugati miere naturala.

Tratarea Infectiilor Urinare cu ajutorul prafului de copt

Praful de copt creeaza un mediu alcalin in corp, care nu este deloc pe placul bacteriilor, astfel le va fi imposibil sa se inmulteasca.

Adaugati o lingurita de praf de copt intr-o cescuta de apa si beti continutul o data pe zi. Aveti grija sa nu adaugati prea mult praf de copt.

Este important sa incepeti tratarea infectiei urinare imediat ce au aparut primele simptome. Daca infectia urinara se prelungeste mai mult de doua zile, cereti parerea unui medic.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog