-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Incetiniti Ritmul si Bucurati-va De Viata


Publicitate

Acum aproape zece ani, un tanar director pe nume Josh, mergea pe o strada dintr-un cartier din Chicago. Isi luase un Jaguar, cu doar doua luni in urma, si il conducea cu viteza.

Era atent sa nu ii apara in fata vreun copil dintre masinile pe langa care trecea, asa ca a incetinit in momentul in care a avut impresia ca vede ceva. A trecut mai departe cu masina si vede cum o caramida zboara spre masina lui...PUF!- se izbeste de portiera lucioasa a Jaguarului! HARSHH...!!! Apasa frana! Baga schimbatorul in marsarier si intoarce Jaguarul spre locul de unde a fost aruncata caramida. 


Josh sare din masina, vede un pusti pe care il insfaca si il impinge langa o masina parcata. Incepe sa urle la el „ Cine esti si ce ai vrut sa faci?” Plin de nervi ii spune „ ala e noul meu Jaguar, caramida pe care doar ce ai aruncat-o te va costa mult. De ce ai aruncat-o?”

“Va rog domnule, va rog... Imi pare rau! Nu aveam alta solutie! Se justifica pustiul. „ Am aruncat caramida deoarece daca nu o faceam eu nu mai avea cine sa va opreasca!”

Baiatului incep sa i se scurga lacrimile pe obraji in timp ce arata cu degetul spre parcare. „ Este fratele meu, domnule!” „A alunecat in acea curba si a cazut din scaunul cu rotile iar eu nu il pot ridica.” Suspinand, baiatul il roaga pe director „ N-ati putea, va rog, sa ma ajutati sa il pun la loc in scaunul cu rotile? Este ranit si cantareste mult prea mult ca eu sa il pot ridica.”

Ramas fara cuvinte, tanarul director inghite in sec. Cu grija, il pune pe tanar la loc in scaunul cu rotile, isi scoate batista, ii bandajeaza ranile si se asigura ca totul este in ordine. Apoi il urmari pana departe pe pustiul care isi impingea fratele in scaun cu rotile pe drumul spre casa.

A urmat un drum lung in Jaguarul negru - un drum lung si cu viteza redusa. Josh nu si-a mai reparat niciodata portiera. A pastrat urma pentru a-si aminti sa nu mai fie nevoit sa fie oprit de o caramida atunci cand se grabeste sa treaca prin viata .

Unele caramizi nu sunt atat de dureroase ca altele. Fiti atenti la caramizile cu care se arunca in dumneavoastra. In incercarea de a ne lupta cu problemele vietii, uitam sa ne bucuram de bucuriile din prezent.

Incetiniti ritmul si bucurati-va de viata. Nu pierdeti doar Privelistea atunci cand va grabiti ci si motivul spre ce sau unde va indreptati...

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog