-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Eficienta si Gratuita: Cea Mai Buna Metoda Japoneza De A Slabii


Publicitate

Ati fi surprinsi sa aflati numarul mare de metode de slabire pe care japonezii il detin. Si toate acestea nu sunt numai simple dar si foarte eficiente.

Daca luam in calcul viata agitata pe care o traim in zilele noastre, nu este de mirare ca oamenii nu mai au timp sa duca o viata alimentara si sportiva sanatoasa. Ceea ce este cel mai rau este faptul ca, cu cat ne ingrasam mai tare, cu atat ne creste si mai mult apetitul alimentar.

Apoi, in lipsa timpului si a energiei, apelam la pilulele magice care ne ard grasimea.


Sau, pur si simplu ne intindem si visam la pierderea in greutate fara sa facem ceva. Ei bine, se pare ca medicul japonez, Fukucudzi, a gasit solutia pierderii in greutate fara dieta, sport sau bani.

Iata de ce aveti nevoie:

- Un prosop.
- O curea.
- O suprafata plata.
- 5 minute pe zi.

Ce trebuie sa faceti:

Intindeti prosopul pe urmatoarea dimensiune– 40cm lungime si 7-10cm grosime. Folositi o curea pentru a securiza prosopul sa nu se desfaca.

Intindeti-l pe o suprafata plata- pe pat sau pe podea.

Asezati prosopul la spate, chiar in zona buricului.

Asezati-va picioarele in linie cu umerii, atingandu-va degetele mari, avand o distanta intre calcaie de 20 -25cm.

Puteti privi imaginea pentru a intelege cum arata cu adevarat exercitiul.

Nota: Aveti grija ca in timpul exercitiului sa nu va fortati prea tare incheieturile. Pentru rezultate optime, incordati-va abdomenul. Este important sa fiti perseverenti chiar si atunci cand exercitiul va provoaca un oarecare disconfort.

Ar trebui sa ramaneti in aceasta pozitie timp de 5 minute insa la inceput poate fi dureros asa ca, puteti creste timpul treptat pana cand ajungeti la 5 minute.

Impartasiti aceasta tehnica minunata cu prietenii si familia.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog