-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

70 De Ani Fara Mancare Si Bautura!!! Aflati Care Este Secretul Acestui Stil De Viata


Publicitate

Surprinsi de faptul ca acest barbat are 82 de ani iar in ultimii 70 de ani nu a mancat si nu a baut nimic, Serviciul militar indian de cercetare s-a hotarat sa faca un studiu.

Prahlad Jani este tinut izolat intr-un spital in Ahmedabad, Gurjarat, unde este monitorizat in deaproape de catre serviciul de cercetare. Acestia sunt de parere ca are o calitate unica, putand chiar sa ajunga sa salveze vieti.

Pana acum, el a petrecut 6 zile la izolare fara mancare sau apa, sub supravegherea atenta a medicilor care sunt de parere ca el sau organismul sau nu au aratat nici un efect ostil datorat foamei sau setei. 



Domnul Jani, spune ca a plecat de acasa la varsta de 7 ani si a trait ca un sadhu sau om sacru in Rajasthan, si este vazut ca un “breatharian” care poate duce o viata spirituala. El crede ca este sustinut de o zeita care toarna ,,un amestec” printr-o palnie in simturile sale. Cazul sau a fost sustinut de catre un specialist indian, cu experienta in domeniul cercetarii persoanelor cu puteri divine; desi a fost respins de cei din jurul sau fiind numit ,,sateanul inselator”. Organizatia Pentru Apararea Cercetarilor Pentru Dezvoltare din India, ai carei cercetatori dezvolta avioane drona, proiectile balistice intercontinentale si noi tipuri de bombe, sunt de parere ca domnul Prahlad i-ar putea invata pe soldati cum sa reziste o perioada mai indelungata de timp fara hrana sau cum victimele unor dezastre pot rezista pana la aparitia interventiilor.”Daca aceste afirmatii sunt adevarate, poate fi o descoperire uriasa pentru medicina”, a mentionat.

Dr G Ilavazhagan, director al Institutului de Fiziologie si Stiinte Asociate. „Vom putea salva vieti umane in timpul dezastrelor naturale la altitudini inalte, pe mare sau orice alta extremitate umana. Putem educa oamenii in ceea ce priveste tehnica de supravietuire in situatii de urgenta in conditii de hrana minima sau chiar deloc.” Pana acum, domnul Prahlad este conform cercetarii. Nu a mancat si nu a baut nimic de sase zile si de asemenea nu a mers la toaleta in tot acest timp. El ramane in putere si sanatos fara sa arate vreun semn de letargie. Doctorii il vor tine sub observatie inca 15 zile, perioada in care se asteapta sa vada reduceri musculare, dezhidratare puternica, scadere in greutate si oboseala, toate acestea urmate de cedari la nivelul organelor.

Oamenii nu pot supravietuii fara hrana mai mult de 50 de zile. Cel mai mare record inregistrat este de 74 de zile. Dr Sudhir Shah a mentionat ca in urma examinarii din 2003, a supravietuit fara hrana timp de 10 zile, perioada in care urina parea sa fie absorbita de corp. Au fost ridicate intrebari in momentul pierderii in greutate spre finalul procesului.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog